De prin lume adunate

#expozitie #gravide #copii #baby expo

Bebelusii se intalnesc la Baby Expo

BABY Expo, editia de toamna, isi deschide portile in perioada 24 - 27 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, cele peste 160 de companii prezente, asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Parintii vor gasi o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Baby Expo a pregatit evenimente, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si relaxante:

- Piticii Sportivi - intrecere sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni - catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul
- Ferma animalelor - copiii sunt invitati sa faca cunostinta cu poneii, iezii si cocosii de la ferma animalelor.
- Salsa Baby - danseaza pe ritmuri de salsa impreuna cu bebelusul tau
- Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea
- Distractie cu fabrica de lapte - copiii se joaca si invata lucruri noi despre drumul laptelui de la vacuta pana cand ajunge in bucataria noastra.
- La Ursuletul Albastru - la restaurantul bebelusilor cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei
- Spatiul de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare
- Micii bucatari - alaturi de mamici copiii experimenteaza cate o reteta in fiecare zi si participa la Tombola Zepter.
- Intalnire cu eroii Itsy Bitsy - baloane colorate, concursuri de desen, sotron, povesti si personaje
- Atelierul de creatie Ioana Visul Copiilor invita pe cei mici sa realizeze cele mai frumoase figurine Origami
- Taerobik pentru mamici - zilnic, mamicile sunt invitate la mini-sedinte de Taerobik pentru mentinerea si dezvoltarea supletei corpului.
- Printese delicate sau zane fermecate, pirati fiorosi si spiridusi haiosi, face-painting si baloane modelate, activitati istete si multe premii la tombola

La Salonul Gradintelor parintii descopera oferta educationala a gradinitelor particulare si au posibilitatea sa aleaga gradinita potrivita pentru copiii lor.

Baby Expo a pregatit si alte servicii: spatiu de schimb scutece Bella Romania, masajul bebelusului by Mustela, spatiu de relaxare Dorna-Izvorul Alb, siguranta auto oferita de Lyada, spatiu de alaptare si un punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions.

La Baby Expo, fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi si cadouri si participa la Marea Tombola a gravidelor. La Baby Expo descopera ultimele tendinte in moda pentru gravide, idei pentru celebrarea nasterii, solutii pentru recoltarea de celule stem si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului. La Clubul Parintilor specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului le dau intalnire parintilor la seminarii interactive.

Baby Expo are loc de joi, 24 septembrie, pana duminica, 27 septembrie, intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti, iar pentru copii este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea