De prin lume adunate

#vanzare bancnote #vanzare monede #bani regina elisabeta a II-a #bani regina elisabeta #regina elisabeta a II-a

Bancnote si monede cu regina Elisabeta a II-a, la vanzare pe internet. Cu cat se vand acestea

Decesul reginei Elisabeta a II-a a provocat o mare durere in inimile oamenilor de pe intreaga planeta. Pentru unii romani insa, acesta este prilej de a face un ban in plus.

 

Timp de 62 de ani chipul reginei Elisabeta a II-a a fost emblema monedei Regatului Unit, insa acum acestea vor fi inlolcuite cu portretul regelui Charles al III-lea.  

Prin urmare, multe dintre persoanele care au acasa monede si bancnote cu regina Elisabeta a II-a le-au scos la vanzare si nu sunt deloc ieftine.  

Un internaut a scos la vazare pe olx.ro, doua bancnote cu regina Elisabeta a II-a, la un pret destul de maricel.  

Mai exact, este vorba despre o bancnota de 10 lire sterline (Darwin) si una de 20 de dolari canadieni din anul 2004. Pentru ambele cere 275 de lei.

“Ofer spre vanzare doua bancnote cu regina Elisabeta a II-a Marii Britanii. Una de 10 lire sterline (Darwin) si una de 20 de dolari canadieni din anul 2004. Trimit in tara cu livrare prin Olx, Fan curier sau Posta Romana. 

Pentru orice detalii suplimentare va rog sa nu ezitati sa ma contactati.”, este anuntul utlilizatorului site-ului mentionat.

Monede cu regina Elisabeta a II-a la preturi exorbitante

Daca credeai ca pretul cerut pentru cele doua bancnote este mare, iti vei schimba rapid parerea. Pe acelasi site sunt scoase la vanzare si numeroase monede cu chipul reginei Elisabeta a II-a. Preturile acestora variaza intre 100 de lei  si 15.000 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea