De prin lume adunate

#patinaj #balet #copii

Balet pe gheata: Spargatorul de nuci

Daca vrei sa-ti petreci timpul cu copilul tau intr-un mod placut, du-l la un spectacol specific sezonului de iarna. La sfarsitul lunii ianuarie are loc la Salata Palatului baletul pe gheata . Este un eveniment potrivit pentru copii si adulti, oferit de Saint Petersburg State Ballet on Ice.

Productia a fost interpretata in mai multe tari , precum SUA, Canada, Germania,China, Spania, Coreea, Olanda, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda si Malta. Grupul The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a susptinut peste 7000 de spectacole la nivel international.  " Spargatorul de nuci " a fost creat de P.I. Ceaikovsky si a avut premiera pe 6 decembrie 1892, la Teatrul Mariinski din Petersburg.

In Romania, spectatorii au mai avut ocazia sa asiste la un spectacol apartinand The Saint - Petersburg State Ballet on Ice, cu ocazia reprezentatiei Lacul lebedelor pe gheata”.

Spectacolul “Spargatorul de nuci” are loc pe 21 ianuarie 2011 , la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00. Pretul unui bilet incepe de la 70 lei (categoria IV) si ajunge la 280 lei de persoana (categoria VIP).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea