De prin lume adunate

#festival #jazz #concerte #profesori #concursuri

Au inceput inscrierile pentru Bucharest International Jazz Competition 2013

Cea de-a 20-a editie a Festivalului Bucharest International Jazz Competition a fost lansata, iar perioada de aplicatii este deschisa. Regulamentul se poate urmari pe site-ul jmEvents.ro, iar trupele si vocalistii interesati se pot inscrie, repectand conditia ca varsta lor maxima sa fie de 35 de ani.

In perioada 18-25 mai 2013, la Bucuresti vor avea loc concerte cu jam session si workshopuri, concursuri si caffe festival.

Intrucat se numara primele trei concursuri de jazz ale Europei, Bucharest International Jazz Competition 2013 va reuni in Capitala cei mai buni muzicieni ai momentului, care vor sustine momente artistice de exceptie.

Juriul Bucharest International Jazz Competition 2013 este compus din personalitati recunoscute pe plan international: artisti si profesori, experti recunoscuti in domeniu, cu o experienta vasta in identificarea noilor talente din lumea jazz-ului.

Sursa foto: artwe.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea