De prin lume adunate

#atelier de creativitate #iarna #atelier #creativitate

Atelierele de creativitate de iarna

Inainte de Craciun poti participa la cateva ateliere de creativitate , alaturi de intreaga familie. Cei mici vor invata sa picteze ingerasi din ceramica, braduti si ghirlande, iar cei mari pot participa la ateliere de felicitari manuale.


Ateliere de iarna la Teatrul de Opereta


Cu ocazia sarbatorilor de iarna, echipa "Creste prin Arta" invita toti copiii la Ateliere de iarna. Atelierele isi propun sa le ofere tuturor copiilor bucuriile iernii si ale Craciunului: colinde, podoabe de brad lucrate de mana, globuri, ghirlande si ingerasi. Copiii vor invata colinde, indrumati de membri ai Corului Teatrului National de Opereta Ion Dacian si vor pregati podoabe pentru brad, ingerasi si globuri, impreuna cu Beatrice Iordan.

Atelierul de podoabe de Craciun este coodonat de Beatrice Iordan si Ioana Schiau. Copiii vor pregati pentru cei dragi cele mai frumoase podoabe de brad, facute de mana, din inima si cu imaginatie. Copiii vor picta ingerasi din ceramica, braduti, globuri si ghirlande, picturi si alte podoabe din diferite materiale, pentru a pregati acasa cel mai original brad de Craciun. Atelierul are loc sambata, 17 decembrie, de la ora 11.00.

Atelierul de colinde pentru copii este coodonat de Aurelia Tudor, membra a Corului Teatrului National de Opereta Ion Dacian. Aceasta ii va invata pe micii coristi colinde pentru copii, care aduc mai aproape bucuria sarbatorilor. Copiii vor invata elemente de baza despre cantec si cor si cateva colinde de Craciun, pentru a transmite datina colindatului si a uratului. Atelierul are loc sambata, 17 decembrie, de la ora 13.00.

Taxa de participare la ateliere este 15 lei. Mai multe informatii poti obtine la numarul de telefon 0751.177.084.


Chipuri de sarbatoare la Muzeul Taranului Roman


Chipuri de sarbatoare este un program special de Craciun pentru familii cu copii cu varste intre 2 si 6 ani. Muzeul National al taranului Roman demareaza un program special de educatie creativa adresat familiilor cu copii intre 2 si 6 ani care se va finaliza cu o expozitie: Chipuri de sarbatoare.

Expozitia va prezenta lucrarile copiilor si va avea vernisajul duminica, 18 decembrie, ora 17.00 in Galeria la nuiele, spatiu oferit de Carturesti. Programul propune doua tipuri de activitati: vizita interactiva in muzeu si un atelier creativ.

Muzica, joc, poveste si descoperire in familie si in grup, prin imagini maiestrit pictate si prin experienta personala a copilului in raport cu mama sa, iata ingredientele programului.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0747.027.353.


Atelier de calea victoriei


In perioada sarbatorilor de iarna, calea victoriei te asteapta la primul Atelier de felicitari de Craciun pe tipar inalt.

In premiera in Romania, in atmosfera magica de la Moara de hartie vei realiza cele mai originale felicitari de Craciun. Atelierul incepe cu vizitarea muzeului Moara de hartie. Aici vei vedea echipamente originale, specifice legatoriei si tiparului, gravuri rare, tiparituri vechi si vei asculta povesti din lumea hartiei, tiparului si legatoriei.

La atelier vei realiza felicitari pe hartie manuala, cu litere mobile de tipar inalt si cu clisee, ca pe vremea lui Gutenberg. Adica vei culege manual litere, le vei aranja in rama, apoi vei tipari manual.

Atelierul are loc sambata, 17 decembrie, de la ora 13.00. Pretul atelierului este de 100 de lei. Se desfasoara la Moara de hartie din Comana, in apropiere de Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea