De prin lume adunate

#donatii #sarbatori #craciun

Asociatii caritabile pentru care sa donezi de Craciun

Sezonul sarbatorilor de iarna ne bate la usa! Pentru ca numai maine nu-i poimaine, afla care sunt cele mai noi asociatii caritabile pentru care poti sa donezi de Craciun! Si pentru ca se apropie foarte repede Craciunul, asociatiile caritabile din Bucuresti, dar si din tara simt si mai mult nevoia donatiilor.

In aceasta perioada a anului, asociatiile caritabile au nevoie de un sprijin dublu din partea noastra, pentru ca adevaratele povesti de viata sunt in sufletele celor care au nevoie de ajutor.

 

Care sunt cele mai noi asociatii caritabile pentru care poti sa donezi de Craciun?

 

Sunt noi, dar multe, iti spunem noi! Te invit sa vezi care sunt asociatiile care au nevoie de ajutor de Craciun, vizualizand Harta Caritatii de pe imparte.ro dar si Asociatii caritabile din Bucuresti.

Pentru noi, cei care vrem sa ajutam, niciuna din aceste asociatii caritabile nu este o exceptie. Toate sunt la fel de importante si astfel le uram bun venit pe imparte.ro.

 

Care sunt cele mai noi asociatii caritabile pentru care poti sa donezi de Craciun? Vezi mai jos!
 

Asociatia Umanitara EquiLibre

 

Asociatia Umanitara EquiLibre s-a alaturat lui imparte.ro pentru ca ofera programe si servicii pentru persoanele defavorizate. In aceasta perioada, potentialului asociativ EquiLibre se confrunta cu greutati financiare deoarece grupul tinta pe care se axeaza in prezent, persoanele varstnice, este unul marginalizat din cauza faptului ca putini sponsori considera ca investitia este una roditoare.

Ei pot arata ca procesul de imbatranire poate dezvolta nu persoane imbatranite depasite de procesul civilizatiei, bolnave si singure, ci bunici simpatici, calzi, buni, prezenti si activi in viata sociala si a familiei!! Pentru toate aceste persoane defavorizate , asociatia si-a propus sa le ofere un minim cadou cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun. “Numarul cadourilor oferite si deci a beneficiarilor deserviti va depinde de suma de bani pe care o vom avea disponibila. Orice contributie este bine-venita”.

Asociatia umanitara EquiLibre are nevoie de:

- donatii obiecte: alimentare, haine si produse paramedicale (pansamente, vata, alcool medicinal, dispozitive diverse pentru persoane imobilizate)
- donatii bani

Pagina de prezentare : Asociatia Umanitara EquiLibre
Adresa: Aleea Valea Rosie, nr 4, bl M4, sc A, apt 24, Bucuresti
Email: censoc6@yahoo.com
 

Fundatia Star Hope

 

Obiectivele Fundatiei Star Hope sunt nenumarate si pornesc de la ajutorarea persoanelor cu handicap cu fel de fel de aparate: aparate recuperatorii locomotorii, aparate de gimnastica recuperatorie, orteze, proteze, carucioare rulante, medicamente si aparatura medicala .

Un alt obiectiv al Star for Hope este asigurarea mijloacelor materiale constand in imbracaminte, incaltaminte, alimente, mobilier, aparatura electrocasnica a persoanelor cu handicap aflate in saracie si singuratate.

Poti sa indeplinesti si tu cu ocazia Craciunului unul din obiectivele Fundatiei Star Hope! Cum? Prin sprijinirea caminelor de batrani si copii. Ce isi doreste fundatia de sarbatori? O colaborarea fructuoasa cu persoane fizice si juridice sau organizatii din tara si strainatate care doresc sa sprijine fundatia.

Fundatia are nevoie de donatii in felii de paine, obiecte si donatii in bani .

Pagina de prezentare: Fundatia Star Hope
Adresa: Razoare, nr. 9 C, Constanta
Email: fsh.org@gmail.com
 

Fundatia Nadia Comaneci

 

Fundatia Nadia Comaneci dezvolta programe care sa sprijine tinerii sportivi dornici sa atinga cele mai ambitioase standarde de performanta sa lupte pentru respectarea drepturilor mamei si copilului in Romania si sa se implice in activitati sociale si umanitare avand in centrul lor familia ca fundament al evolutiei societatii romanesti.

Printre proiectele pe care Fundatia Nadia Comaneci le desfasoara amintim urmatoarele servicii:
- sustin performanta in primul rand in sport dar si in alte domenii (Papusa Nadia 10 pentru gimnastica)
- contribuie la o dezvoltare armonioasa a copiilor si la atingerea potentialului lor (Sunt mic si voinic First Bebe)
- apara drepturile copiilor (Copilaria in siguranta)

Pagina de prezentare: Fundatia Nadia Comaneci
Email: alexandra.popa@nadiacomaneci.eu
 

Asociatia Omului Singur Petrosani
 

Asociatia desfasoara programe umane caritabile, campanii de constientizare privind preventia cancerului de san si col uterin, asistenta si indrumare pentru persoanele fara loc de munca, campanii pentru alimentatia sanatoasa a copiilor si ofera sprijin pentru persoanele singure fara adapost, pentru mamele singure, copiii abandonati si sprijin pentru familiile care traiesc la limita saraciei. Toate initiativele pe care le desfasoara sunt sustinute prin contributia donatorilor si a voluntarilor, mai multi de 150.

Asociatia Omului Singur Petrosani vrea sa faca o fapta buna in luna decembrie si de Craciun. Evenimentul se numeste "Miracol de Craciun" si va avea loc pe 18 decembrie.

"Dorim sa colectam produse de stricta necesitate pentru 500 de familii sarace, care vor fi distribuite in data de 18 decembrie 2010, cu ocazia unui concert de colinde. Fondurile se vor vira direct de catre donatori in conturile unitatilor sus prezentate. Voi comunica adresele, nr telefon, conturile bancare si persoanele de conctat la cei ce vor sa sprijine acest eveniment caritabil, destinat familiilor nevoiase. Evenimentul este organizat de Asociatia Omului Sngur Petrosani, spune Mariana Codrut", initiatoarea acestui eveniment.

Mai multe despre acest eveniment si cum poti sa donezi de Craciun aici: Eveniment Miracol de Craciun.

Pagina de prezentare: Asociatia Omului Singur Petrosani
Adresa: strada 1 Decembrie 1918, nr.110-120, Hunedoara
Email: glorodi@yahoo.com

Citeste tot articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea