De prin lume adunate

#joc airsoft #airsoft #arme #arme si accesorii airsoft # arme airsoft

Arme Airsoft pentru joc Airsoft

Esti pentru prima data pe un teren de airsoft si nu ai idee ce sa faci? Daca detii arme Airsoft cu siguranta poti sa te joci grozav pe terenul de joc si sa ai o zi distractiva, dar sigura. Pentru a face acest lucru posibil, ai nevoie de arme Airsoft pe care le poti achizitiona din magazinul online dakka.ro.

Airsoft este un joc de teren sportiv, tactic, uneori cu componente pronuntate de jocuri de rol live, care se joaca cu arme Airsoft. Principiul de baza este similar cu cel al paintball-ului: un jucator advers poate fi eliminat din joc lovindu-l. In loc de bile de vopsea colorate, Airsoft foloseste bile de plastic. Acest lucru necesita un grad ridicat de corectitudine in jocuri, deoarece punctele nu pot fi dovedite prin intermediul culorilor.

Ce este jocul Airsoft?

Scopul real al jocului depinde totusi de tipul de joc. Spre deosebire fotbal, Airsoft nu este legat de un anumit teren de joc. Toate tipurile de terenuri sunt potrivite ca terenuri de joc, cum ar fi  paduri, gropi, vechi situri industriale si hale.

Daca un jucator este lovit, acesta anunta lovitura si paraseste terenul de joc in asa fel incat ceilalti jucatori sa poata vedea ca nu mai este in joc. Jucatorul lovit merge apoi in “zona sigura”. Armele trebuie sa fie fixate pe el si nu este permisa nicio tragere in directia jucatorilor aflati acolo. Deoarece “cartusul” atinge viteze de pana la 190 de metri pe secunda, este obligatoriu sa porti ochelari de protectie in timpul jocului. Daca ochelarii trebuie scosi in timpul unui joc, jocul este oprit.

Ce sunt armele Airsoft?

Armele Airsoft arata ca niste arme reale, dar sunt preponderent din plastic. Pe de alta parte, modelele de calitate superioara sunt fabricate din metal si cantaresc la fel ca o arma originala. Cu astfel de modele, se acorda mai multa atentie detaliilor in timpul fabricarii. Pentru multi jucatori de airsoft, reglarea „armelor” face parte din joc.

Aici sunt instalate piese cu o calitate si performanta superioare sau accesorii precum obiective vizibile sau alte suporturi pentru umeri etc. Spre deosebire de paintball, Airsoft se joaca fara munitie colorata. Munitia colorata este disponibila pentru echipamentele de joaca airsoft, dar utilizarea lor nu este, in general, utilizata.

Murdaria poate proveni din bile care izbucnesc in butoi (numite si rafale de alergare). In mod normal, bilele au un diametru de 6 mm, mai rar 8 mm si sunt accelerate la o viteza de aproximativ 60-190 m/s prin intermediul aerului comprimat sau a gazului propulsor.

Acestea sunt, de asemenea, disponibile ca munitie de calitate superioara, fara lovituri pe gloante. Exista, de asemenea, bile care sunt fabricate din materiale biodegradabile care se descompun in aer liber in cateva luni/ani. Acestea din urma sunt putin mai scumpe, dar, de obicei, au si o calitate mai buna decat munitia normala si ar trebui sa le dai preferinta.

Sursa foto: pexels.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea