De prin lume adunate

#hobby #arta #pictura

Arbex Art Decor te invita in Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti

In perioada 24-31 ianuarie, Arbex Art Decor organizeaza a 13-a editie a Taberei de pictura Hobby Art, un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un profesionist. Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica.

Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu, instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009.  Profesionalismul, pasiunea si rabdarea cu care se ocupa de fiecare participant au determinat formarea unei comunitati de pasionati ai acestei arte in jurul Taberei de pictura Hobby Art, astfel ca de cele mai multe ori, locurile in tabara, care sunt limitate la 12 pentru buna desfasurare a activitatilor, se ocupa imediat. 

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta.

Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Decor:

1. Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor.

2. Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Decor

3. Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.

Despre organizator:

Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta imaginii fie ea pictata sau fotografiata. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, fotografii precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier.

In urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze dar n-au avut suport de specialitate, curajul sau timpul necesar. Si pentru ca specificul activitatii la firma ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 12 editii care au adunat oameni plini de entuziasm, talentati si care formeaza un grup frumos de prieteni.

Arbex Art Decor si-a dezvoltat apoi portofoliul produselor pe care le ofera , la propunerea furnizorilor din Germania si la alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre edituri de arta din Europa si artisti vizuali, produse care se comercializeaza pe www.deco-perete.ro.

Detalii despre taberele noastre din 2015 gasiti pe blogul dedicat taberei:  //tabarapictura.wordpress.com sau pe pagina de facebook.

Parteneri media: www.121.ro. www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.pasiunea.eu, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro

Despre Arbex Art Decor

Inscrierea se face prin completarea si expedierea formularului de inscriere pe care-l veti gasi pe blogul dedicat taberei de pictura Hobby Art , precum si plata avansului de 200 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea