De prin lume adunate

All that jazz, un concert in nota personala a lui Ion Bogdan Stefanescu

Daca iti place muzica si iti doresti o experienta noua, petrece o seara de sambata la Ateneu. Va avea loc recitalul “All that jazz”, spectacol regizat de Ion Bogdan Stefanescu . Cei care au mai vazut concertele artistului stiu ca nu trebuie sa fii nici meloman, nici sa ai o anumita varsta, ca sa gusti cateva clipe de reala placere estetica.

Departe de a fi inteligibil doar pentru publicul specializat, un spectacol regizat de celebrul flautist roman vorbescte un limbaj intim si in acelasi timp, universal, cu tuseuri umoristice, erotice, dramatice, care reusesc sa rezoneze in oricine.

Cand colaboreaza la spectacole cu tatal sau, actorul Eusebiu Stefanescu, rezultatul este o creatie proaspata, din sunet si cuvant, inovatoare prin stil.

Daca iubesti jazzul si iti face placere sa-l asculti pe Johnny Raducanu, invitat special in acest concert, atunci nu pierde “All that jazz”. Recitalul are lor sambata, 17 mai, orele 19.00, la Ateneul Roman. In Rotonda Ateneului se va vernisa expozitia de grup a elevilor indrumati de Luciana Toma.

Program:

1. Eldin Burton - Sonatina

2. Samuel Barber - Canzone

3. Robert Muczynski - Sonata

pauza

!. John Williams - schindler's list Suite

The Theme from Schindler's List / Jewish Town / Remembrances

2. George Gershwin - I Got Rithm

3. Leroy Andersone

- Jazz Suite: The Girl in Satin / Jazz Pizzicato / Forgotten Dreams / Song of the Bells

4. Dave Brubeck - Blue Shadows in the Street - Waltz

5. Johnny Raducanu - Joc - Pe Olt - Jocul tambalelor.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea