De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #targ de mos nicolae #mos nicolae #cadouri #handmade #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde

Alege-ti un cadou handmade de Mos Nicolae

Luna Cadourilor a inceput, iar aerul deja miroase a sarbatoare. Lista de cumparaturi se lungeste pe zi ce trece, insa de nelipsit sunt bineinteles cadourile si decoratiunile de Craciun.

Artizanii handmade vor sa iti usureze aceste grele sarcini si te invita in weekendul dedicat lui Mos Nicolae, in perioada 4 - 6 decembrie, de la 10.00 la 17.00, in centrul Bucurestiului , in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, vis-a-vis de Universitate si TNB, sa iti alegi cel mai inspirat cadou de Mos Nicolae.

Te vor astepta numerosi artizani, tineri artisti, studenti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute , rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte lucrate in casa. Nelipsite vor si fi decoratiunile si podoabele de Craciun.

Intrarea va fi gratuita pentru vizitatori si cei mai norocosi dintre acestia vor putea castiga 10 invitatii de doua persoane la Patinoarul Drumul Taberei . Asadar, daca vrei sa gasesti din timp cele mai inspirate cadouri de sarbatori sau daca pur si simplu vrei sa simti spiritul sarbatorilor de iarna, este asteptat pe 4, 5 si 6 decembrie in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea