De prin lume adunate

#cumparaturi duty free #cumparaturi online #bilet de avion #vacanta #cumparaturi

Ai bilet de avion? Poti face cumparaturi online, din aeroport

Cumparaturile din aeroport fac parte din rutina oricarui turist. De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai foarte putin timp la dispozitie inainte de imbarcare si totusi sa nu te abtii sa intrii in duty free pentru a cumpara cadouri pentru cei dragi sau chiar pentru tine?

Acum insa, cumparaturile pot deveni o adevarata placere, nefiind necesar sa fie facute in ultimul moment, inaintea imbarcarii, deoarece pot fi facute online. Singura conditie este sa ai un bilet de avion valabil, apoi poti intra pe bestvalue.eu de unde poti comanda produse la preturi de duty free.

Daca te pregatesti pentru un city-break, ai la dispozitie colectia Travel Exclusive, ideala pentru o calatorie de cateva zile, datorita volumului redus pe care il au aceste produse din colectie, astfel ca ai parfumul tau in varianta de 15 – 30 ml, dar si paleta preferata de machiaj sau setul de ingrijire dorit. Iar daca te gandesti ca o vacanta impune o noua pereche de ochelari de soare, ii poti comanda online dupa emiterea biletului de calatorie, pentru a-i avea in urmatoarea destinatie de vacanta.

Magazinul online bestvalue.eu este creat in oglinda cu cel fizic situat in aeroport, astfel ca utilizatorii beneficiaza de aceleasi preturi in regim duty-free, de consultanta specializata, avand insa o perioada prelungita de achizitie, valabila inca din momentul in care a fost emis biletul de calatorie. Astfel, calatorii pot face achizitii in orice moment dupa emiterea biletului si pana la momentul zborului, fara a mai fi constransi de perioada limitata a unei escale sau de timpul ramas pana la imbarcare, fie ca ii asteapta o calatorie de afaceri sau una de vacanta.

"BestValue propune clientilor un concept inovator de achizitie, o perioada extinsa de achizitie de produse cu preturi in regim duty free, fie ca vor sa faca o surpriza placuta unei persoane dragi sau vor sa isi achizitioneze produse pentru vacanta" a spus Cristian Negoita - General Manager Millenium Pro Design.

Cei care aleg platforma online pentru achizitii trebuie sa inregistreze biletul valabil inainte de a face cumparaturi. Produsele pot fi livrate la domiciliu sau la o adresa prestabilita. Calatorii pot comanda din fata laptopului sau chiar folosind telefonul mobil, fara a mai avea presiunea de timp din aeroport, intre doua zboruri sau inainte de imbarcare. Mai mult, sectiunea L'Attitude aduce sfaturi utile celor care urmaresc cele mai noi tendinte de lifestyle si fashion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea