De prin lume adunate

#elefant.ro #carti # cadouri de craciun

Cadouri culturale de Craciun de la elefant.ro

Craciunul bate la usa, iar tolba cu cadouri a Mosului trebuie sa fie plina la ceas de sarbatoare. Daca inca nu stii ce sa le pui sub brad prietenilor tai, noi iti recomandam sa dai o raita virtuala prin libraria elefant.ro .


Pe cadouri pentru cei dragi, de la carti de beletristica, gastronomie, turism sau familie, pana la muzica, filme, jocuri si jucarii.

Tot pe elefant.ro vei gasi si o sectiune speciala dedicata sarbatorilor de Craciun. Sectiunea ofera carti speciale, pentru toate gusturile si buzunarele. Totodata, Mosul le face tuturor un cadou si vine cu numeroase promotii si reduceri importante.

Iata cu ce ii poti surprinde pe cei dragi:

Dragostea in vremea holerei de Gabriel Garcia Marquez

Dupa Romeo si Julieta, aceasta este cea mai frumoasa poveste de dragoste care s-a scris vreodata.

Dragostea in vremea holerei, una dintre cele mai frumoase si mai tragice povesti de dragoste din literatura universala, a fost ecranizata in 2008, cu Javier Bardem in rolul princiapal.

Marile orase din istoria omenirii

Marile orase din istoria omenirii ofera o calatorie garantata din fotoliu, catre orasele pierdute ale trecutului si metropolele viitorului. Istoriile riguros documentate sunt completate de aproape 300 de ilustratii prin care se deseneaza evolutia celor mai spectaculoase asezari urbane.

Este o carte de istorie, dar si de arta si arhitectura, despre comert si comunicatii, calatorii si explorari, economie si politica. Marile orase din istoria omenirii este chiar portretul civilizatiei noastre.

1000 de minuni ale lumii

Antichitatea cunostea 7 minuni ale lumii, epoca moderna cunoaste mult mai multe. In acest album sunt adunate 1000 de monumente impresionante, opere arhitectonice si peisaje unice de pe toate continentele. Un album care ne poarta intr-o calatorie pe intreg globul pamantesc, printre minunile acestei lumi.

Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti de Horia Varlan

Cartea contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau "furate" de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de Horia Virlan in bucatarie.

Marea majoritate a preparatelor a suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea