De prin lume adunate

#hobby #karting #pista #timp liber #adrenalina #bucuresti #cursuri #sport #indoor #outdoor

Adrenalina la maxim pe pista de karting

Adrenalina, distractie si multi cai putere sunt ingredientele unei curse pe pista de karting . Daca esti un spirit rebel, deschis activitatilor in aer liber si dornic de experiente inedite, o zi petrecuta la karting este alegerea potrivita. Aceste curse ofera un adevarat spectacol la care pot participa toti iubitorii sporturilor cu motor. Fie ca esti copil, tanar sau bunic, te poti bucura de senzatiile unice ale kartingului.

Centrul international de Karting Amckart

Centrul cuprinde o pista outdoor si una indoor. Pista outdoor respecta normele de siguranta pentru organizarea de competitii nationale si internationale si dispune si de iluminare nocturna. Pe circuitul outdoor se pot organiza si curse pentru motociclete de categoria supermoto, minimoto sau quadbike. Pista indoor permite desfasurarea curselor de agrement si functionarea unei scoli de karting pe toata durata anului indiferent de conditiile meteo, iar pe timpul iernii este incalzita.

Daca ti se face foame sau sete, clubul dispune si de un pizzabar si o terasa. In cadrul complexului se organizeaza si team buidinguri si evenimente corporate . Centrul de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat profesionistilor, cat si amatorilor. Aici exista posibilitatea de a te antrena si de a participa la competitii.

Daca esti incepator, dar vrei sa faci ceva inedit in timpul tau liber, la Amckart exista si cursuri de initiere. Acestea au o durata de cinci sedinte de 30 de minute. Pregatirea se face atat teoretic cat si practic, iar la sfarsitul cursului vei dobandi cateva cunostinte despre abordarea virajelor, efectuarea depasirilor, franarilor si accelerarilor pe circuit. Cursul de initiere in karting se desfasoara doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri.

Cat costa sa te dai cu kartul?

La Amckart pentru 10 minute vei scoate din buzunar 45 de lei pentru un kart de 6,5 cp (cai putere) si 80 de lei pentru unul de 13 cp. Pentru un abonament vei plati 200 de lei. La aceste tarife se mai adauga 5 lei in cazul in care este necesara aprinderea nocturnei.

De asemenea, de luni pana vineri, intre orele 12-17 tarifele pentru karturile de agrement sunt de 35 de lei pentru un kart de 6,5cp si 65 de lei pentru unul de 13 cp.

Unde se gaseste centrul de karting?

Centrul de karting Amckart se afla pe Soseaua de bucuresti , la numarul 5A, in localitatea Tunari, judetul Ilfov. Centrul Amckart este deschis in fiecare zi a saptamanii, de luni pana duminica, de la ora 10.00, atat pentru agrement cat si pentru scoala de pilotaj si antrenamente oficiale pentru pilotii licentiati. Mai multe informatii gasiti la numarul de telefon 0741.100.700.

Circuitul de kart Herastrau Racing Team

Circuitul din Herastrau este destinat kartingului de agrement si divertisment, dar si curselor de automodelism , mountain bike si patine cu rotile si este dotat si cu sistem propriu de nocturna. Circuitul a fost construit dupa un proiect suedez, omologat pentru initierea si scolarizarea copiilor intre 5 si 12 ani.

Lungimea circuitului este de 300 metri si este echipat cu asfalt soft si parapeti imbracati in teflon si lemn. Scopul principal al circuitul sunt cursele de karting de divertisment si scolarizarea in karting a copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani.

Cursurile de la scoala de karting Herastrau sunt structurate in doua module: cursul de initiere care are o durata de 4 sedinte si cursul de aprofundare care are o durata de 10 sedinte, iar fiecare sedinta are 60 de minute. Centrul de agreement dispune si de un bar, un restaurant si o terasa.

Cat costa sa te dai cu kartul?

La circuitul de kart din Herastrau pentru 5 minute cu un kart de 7 cp vei plati 30 de lei de luni pana joi si 40 de lei de vineri pana duminica, iar pentru un kart de 10 cp 50 de lei. De asemenea, exista posibilitatea efectuarii de abonamente.

La centrul de agrement din Herastrau sunt disponibile patru tipuri de abonamente: standard (80 de euro), silver (280 euro), gold (480 euro) si platinum (980 euro).

Unde se gaseste centrul de karting?

Circuitul de kart Herastrau Racing Team se afla in parcul Herastrau, pe Soseaua Nordului, la numarul 1. Mai multe detalii gasiti la numarul de telefon 0742.465.278. Centrul de agrement este deshis de luni pana vineri intre orele 12.00-02.00, iar sambata si duminica de la ora 11.30 pana la 02.00.

Cursuri de karting in Bucuresti

Daca ai copii pe care vrei sa ii deprinzi de mici cu tainele automobilismului, cel mai bine ar fi sa il inscrii la un curs de initiere in karting. Pe langa cursurile organizate de centrele de agrement Amckart si Herastrau Racing Team, in Bucuresti exista cateva scoli si centre care organizeaza cursuri de initiere si de performanta in carting pentru copiii de peste 6 ani.

La Palatul National al Copiilor din Bucuresti se desfasoara astfel de cursuri pentru copiii cu varste de peste 6 ani. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.30. Palatul Copiilor se gaseste pe bulevardul Tineretului, la numarul 8, iar mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 021.330.08.38.

Si la Baza Sportiva Ciresarii, cei mici au ocazia sa invete karting. Programul este de luni pana sambata, intre orele 8.00 – 18.00. Centrul se afla pe strada Oberth Herman, la numarul 2, iar detalii puteti obtine la numarul de telefon 021.224.24.65.

Mic istoric al kartingului

Kartingul a fost inventat acum 53 de ani de Art Ingels, un constructor de masini de curse. Art Ingels a asamblat un sasiu din bucati reciclate de fier pe care a instalat un motor de motocicleta. Cu aceasta masinarie, Art a inceput sa se plimbe prin parcarea de la Rose Bowl. Astfel, el descopera ca a creat un vehicul foarte puternic. In mai putin de 15 ani, noul sport se raspandea pe toate continentele, sprijinit si de succesul paralel al quad-urilor si ATV-urilor.

Mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea