De prin lume adunate

#palatul parlamentului #shortsup #Adevar sau Provocare

Adevar sau Provocare: despre infidelitate la ShortsUP

Infidelitatea vazuta prin 12 povesti scurte in teatru si film da nastere unui experiment de arta contemporana fara reteta. ShortsUP , proiectul prin care scurtmetrajele prind viata si D'AYA, compania independenta de teatru fondata de regizoarea Chris Simion isi unesc fortele pentru un eveniment fara precedent: " Adevar sau Provocare ".



Evenimentul are loc duminica, 23 octombrie de la ora 19.00 la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana din cadrul Palatului Parlamentului).

Filme scurte premiate despre infidelitate si tablourile piesei "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" isi vor da replica pentru a compune un happening neconventional, in premiera in Romania. Cu aceasta ocazie infidelitatea este prezentata prin 12 povesti scurte in teatru si film.

Filmul si teatrul vor anula granitele si vor compune o reprezentatie eclectica, dar cu acelasi suflu: urban, apropiat de trairile si nedumeririle cuplurilor contemporane. Din distributia piesei fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir si Gabriela Iacob.

Vinovatia, regretul si iertarea sunt doar o parte dintre necunoscutele care nuanteaza si fac imposibila aplicarea de etichete, cand vine vorba de iubire. Iar minciuna si adevarul nu mai par atat de simple si de "alb-negru" intr-un cuplu.

Si totusi. Ai inselat sau nu ai inselat? Personajele, vinovate sau inocente, in film sau in teatru, isi vor sustine pledoariile duminica, 23 octombrie, la "Adevar sau Provocare".

Evenimentul reprezinta reinceperea sezonului 2011 - 2012, prin care ShortsUP va aduce din nou in atentie cele mai valoroase scurtmetraje din lume intr-o platforma de expunere unica, care imbina filmul cu artele conexe cinematografiei.

Selectia de filme scurte ShortsUP include productii premiate, de data recenta, dar si filme de arhiva, mai putin cunoscute, ale marilor regizori ai lumii.

fictiune " title="fictiune">Fictiune , filme-experiment, documentare care au schimbat mentalitati, animatii si mai ales o atmosfera de film sunt proiectiile pe care le poti viziona in cadrul ShortsUP.

Biletele se vor pune in vanzare inainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului, duminica, 23 octombrie. Pretul unui bilet este de 30 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea