De prin lume adunate

#copii #teatru #activitati copii # Bucharest Comedy Week

Activitati hazlii pentru copii in cadrul Bucharest Comedy Week

Bucharest Comedy Week este un festival pentru toata familia, pentru tineri, parinti, bunici dar si pentru copii mici. Astfel ca programele dedicate prichindeilor nu puteau sa lipseasca din lista evenimentelor pregatite in cadrul festivalului de comedie. In saptamana 22-28 septembrie, cei mici se vor putea juca in voie in cadrul activitatilor pregatite special pentru ei de catre Magicianul Teo si trainerii Asociatiei Manieres. Sustinut de BCR – Banca Comerciala Romana, Bucharest Comedy Week este primul festival international din Capitala, organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel.

Timp de 6 zile, incepand cu ora 18.00, parcul devine scena celor mici. Activitatile dedicate piticilor vor avea loc in Parcul Herastrau si in Parcul Cismigiu si vor dura aproximativ 2 ore zilnic. Fiecare dupa amiaza va fi una tematica in care se vor organiza:

1. Atelelierul de trucuri - in cadrul caruia cei mici vor invata cum sa faca diferite trucuri haioase prietenilor si familiei.

2. Open Mic - de multe ori microfonul se dovedeste a fi cel mai bun prieten al copiilor, ascultandu-le chiar si cele mai nastrusnice ganduri. In cadrul Open Mic, cei mici au sansa sa impartaseasca tuturor povestile lor haioase.

3. Concursul de farse - este o rubrica dedicata copiilor ceva mai mari, pusi mereu pe sotii. Aici ei vor afla tot mai multe despre pacaleli inofensive dar foarte distractive pe care le pot aplica prietenilor lor.

4. Jocurile copilariei - sunt pentru parinti si copii deopotriva. Toti pornesc intr-un traseu al glumelor special amenajat pentru ei, de-a lungul caruia cei mici descopera jocuri inedite in timp ce parintii rememoreaza cateva dintre cele mai cunoscute activitati din copilaria lor.

5. Workshop-uri interactive - unde spatiile de joaca se transforma cu ajutorul materialelor reciclabile, bricolaj si multa imaginatie, in Lumea Zambaricilor: statui, jucarii si o multime de alte proiecte.

Activitatile dedicate copiilor se vor desfasura intre 18:00 si 20:00 la Foisorul din Cismigiu (pe 24 si 26 septembrie) si la cel din Herastrau (23, 25 si 27 septembrie), detalii suplimentare despre celelalte evenimente din cadrul festivalului fiind disponibile pe site-ul BucharestComedyWeek.ro dar si pe facebook.com/BucharestComedyWeek.

Organizat de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente ce fac parte din proiectului aniversar Bucuresti - 555 de ani - o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului