De prin lume adunate

#romane de dragoste #lectura #carti

5 motive pentru care ar trebui sa citesti romane de dragoste

Poate ca unii cititori considera ca romanele de dragoste sunt siropoase, insa adevaratii iubitori de lectura nu vor refuza niciodata o poveste de iubire. Daca treci peste prejudecatile referitoare la cliseele romantice, vei descoperi scrieri profunde care iti vor imbunatati viata sentimentala si iti vor oferi o stare de bine.

Prea mult timp au fost subestimate cartile de dragoste. A sosit momentul sa recunoastem ca, de fapt, ne plac si chiar avem nevoie de ele. Acestea nu creeaza false asteptari privind viata amoroasa, ci reprezinta acele mici placeri nevinovate, atat de necesare pentru a face fata haosului de zi cu zi. Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa-ti faci curaj sa citesti romane de dragoste!

Simti nevoia sa iesi din cotidian

Daca vrei sa te relaxezi dupa programul de lucru, shopping si curatenie, romanele de dragoste reprezinta leacul perfect! La finalul unei zile, cartile de stiinta sau filosofie nu vor face nimic altceva decat sa-ti dea si mai mari dureri de cap. Prin urmare, ce-ai spune despre o poveste de iubire? Astfel, cand toata lumea va merge la culcare, vei avea timp sa faci ceva doar pentru tine. Nici nu mai conteaza ca partenerul de viata sforaie, atat de captivante sunt povestile de acest tip!

Simti nevoia sa-ti faci o idee despre cum functioneaza relatiile

In relatii nu exista doar lapte si miere. Mai exista si sare, si boia, si dulceata, si grapefruit. Sunt suisuri si coborasuri, altfel viata ar fi plictisitoare. Romanele de dragoste te vor ajuta sa-ti dai seama ca certurile, tensiunile si micile probleme apar si pe la case mai mari si mentin vie relatia. Daca esti singura de ceva timp sau daca relatiile tale tot esueaza, s-ar putea să culegi niște indicii din aceste romane sau macar sa observi niste fapte si ganduri care sa te ajute sa identifici ce nu merge si cum poate fi imbunatatit. Niciodata drumul dragostei nu a fost lin, ci a avut mereu obstacole menita sa intareasca legamantul iubirii.

Intr-o lume digitalizata, ai nevoie si de un pic de romantism

Trebuie sa recunoastem, o doza de romantism nu strica niciodata. Orice indragostit doreste sa-si surprinda persoana iubita cu o surpriza care sa nu fie uitata prea curand. Ei bine, daca citesti romane de dragoste vei descoperi ca romantismul nu consta doar in serenade, spaghete mancate la lumina lumanarilor sau curse contracronometru spre aeroport. Romantismul, sub nenumaratele sale forme, se afla in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa-l lasam sa iasa la joaca!

Ai nevoie de confirmarea ca inca exista barbati buni

Nu, barbatii buni nu sunt mituri. Ei intr-adevar exista si asteapta sa fie descoperiti! Personajele masculine din romanele de dragoste te vor face sa realizezi ca inca mai exista barbati buni, insa, de cele mai multe ori, nu-i remarci inca de la inceput. Oare de ce? Pentru ca acestia nu vor sa iasa in evidenta, nu vor sa fie apreciati pentru aparenta, pentru fizic sau pentru statulul financiar, ci pentru sufletul si felul lor de a fi.

Iti place sa fii indiscreta si sa arunci un ochi in intimitatea altora

Sa fim seriosi, cui nu-i place sa-si bage nasul in cratitele altora? Cui nu-i plac secretele, situatiile tensionate, scrisorile de dragoste si declaratiile de iubire? Cine nu adora sa descopere, pas cu pas, tainele unui individ misterios? Cartile de dragoste ofera prilejul perfect pentru a arunca un ochi indiscret in relatia unui cuplu fictiv pe care il indragesti.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea