De prin lume adunate

#machiaj #iesire fete #degustare vin #petrecere burlacite

5 lucruri inedite si ieftine pe care sa le faci la o iesire cu prietenele

Daca au trecut mai bine de doua saptamani de la ultima ta iesire cu fetele, ar fi cazul sa iei cat mai repede masuri si le convoci la o petrecere sau la o plimbare prin oras. Psihologii spun ca prieteniile sunt una dintre cele mai sanatoase activitati personale: iti cresc rezistenta sistemului imunitar si te fac sa te simti extrem de fericita. Daca nu ai inca nicio idee unde sa petreci cu prietenele tale sau ce sa faceti, iata cateva idei care te pot ajuta.

1. Transformati-va in degustatoare de vin

O activitate amuzanta si ieftina pe care o poti face impreuna cu prietenele tale este o degustare de vin. Cumpara mai multe sticle de vin si mergeti la una dintre voi si degustati diversele sortimente vin, apoi discutati despre aroma lor. Cu cat degustati mai mult cu atat discutiile voastre vor fi mult mai fanteziste si pline de umor.

2. Cumpara un cupon de pe TeamDeals

Daca vrei sa iesi din rutina si sa petreci o seara placuta alaturi de una dintre prietenele tale, poti face o mica cercetare si pe site-ul TeamDeals. Aici poti gasi numeroase oferte si promotii pentru diverse activitati. Fa-i o surpriza prietenei tale si cumpara un cupon pentru o zi de balaceala sau pentru o activitate inedita, care sa va creasca adrenalina.

3. Organizati o petrecere a burlacitelor

Daca vrei sa ai parte de distractie la maximum, organizeaza o petrecere a burlacitelor, chiar daca niciuna dintre voi nu urmeaza sa se casatoreasca. Luati-va fiecare cate un voal de mireasa inedit si mergeti prin toate barurile preferate. Cu siguranta distractia va fi pe cinste, iar voia voastra buna ii va molipsi si pe ceilalti.

4. Organizeaza o sesiune de machiaj la tine acasa

Cauta pe YouTube cateva tutoriale de machiaj si invita-ti prietenele la tine acasa pentru a descoperi noi tipuri de produse cosmetice sau outfituri spectaculoase.

O sesiune de machiaj la tine acasa va fi cu siguranta un bun prilej de distractie prin expunerea talentelor voastre inedite intr-ale machiajului.

5. Faceti un karaoke

Daca vrei sa petreci ieftin alaturi de prietenele tale, organizeaza un karaoke la tine acasa. Alegeti melodia voastra preferata si, daca sunteti destul de indraznete, postati-o si pe Facebook.

Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea