De prin lume adunate

# cadouri martisor #idei cadou #cadou #1 martie #8 martie #ziua femeilor #martisor # cadouri ziua femeii

5 idei pentru cadoul perfect in luna femeii

Luna martie, considerata luna femeilor, le da mari batai de cap barbatilor. Acestia pot spune cu mana pe inima ca vremurile in care doamnele si domnisoarele erau impresionate doar de simplele martisoarele si un buchet de flori au apus. In fiecare an alegerea cadoului potrivit, in special de 8 martie, este o adevarata provocare. Iata cateva sugestii care te pot scoate din incurcatura!

Un salt cu parasuta

Sursa foto: sarahdweaver.com

Un strop de adrenalina nu strica nimanui! Si este cadoul ideal pentru o femeie puternica, sportiva sau dornica sa incerce lucruri noi. Cu siguranta partenera ta nu va uita prea curand cadoul primit. Salturile “de agrement” cu parasuta se fac cu un instructor, cu sau fara filmare si fotografii. Preturile variaza intre 150 si 250 de euro. Inaltimea de la care se sare este de 3000-4000 metri. Asta inseamna aproape un minut de cadere libera, cu viteza de 180 kilometri pe ora.

Sursa foto principala: newlovetimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea