De prin lume adunate

#jim carrey #actorl filme #greseli

5 greseli pe care nu le-ai observat in filmele cu Jim Carrey

Carismaticul Jim Carrey a reusit sa se faca remarcat in toate rolurile pe care le-a interpretat gratie stilului sau unic. Cel mai nou film al sau, sequel-ul "Kick-Ass 2", este o comedie plina de suspans ce a avut premiera in Romania chiar saptamana trecuta. Desi are o cariera cinematografica de succes, nu toate filmele sale au fost perfecte. Iata cinci greseli, remarcate de portalul Movie Mistakes, pe care este posibil sa nu le fi observat in filmele cu Jim Carrey.

1. Bruce Almighty

In "Bruce Almighty", Bruce si cainele Sam, patrupedul iubitei sale Grace, au un etern conflict din cauza faptului ca acesta din urma isi face nevoile in toata casa. Intr-o scena se vede clar mana instructorului catelului, indicandu-i acestuia locul in care sa urineze.

2. Ace Ventura: Detectivu' lu' peste

Atunci cand Ace este prizonier intr-o institutie de boli mintale, el se ascunde de un angajat al clinicii intr-o cutie de carton. Cand barbatul paraseste camera, Ace iese din respectiva cutie rupand-o in bucatele. In urmatoarea secventa, cutia de carton are inca intacte partile laterale.

3. Batman Forever

Intr-o scena in care personajul Riddler, interpretat de Jim Carrey, discuta cu Two-Face (Tommy Lee Jones), primul tine un mic tub verde in mana sa stanga. In secventa imediat urmatoare se observa si greseala: tubul apare, ca prin minune, in mana sa dreapta.

4. Mincinosul mincinosilor

In timp ce pregatea tortul pentru aniversarea fiului sau Max (baiatul lui Jim Carrey din film), mama acestuia asaza prajitura direct pe masa din bucatarie. In cadrele urmatoare, tortul apare asezat pe un platou.

5. The Truman Show

In acest film, Jim Carrey joaca rolul unui barbat prins in cel mai complex reality show din lume, despre a carei existenta nici nu avea idee. Intr-o scena, Truman se duce la plaja cu iubita sa, insa in scurt timp cei doi sunt deranjati de asa-zisul tata al fetei care vine sa o ia acasa. Pe chipul sau si al iubitei se vad clar doua umbre. Una este a tatalui fetei, iar cealalta a cameramanului care filmeaza scena.



Sursa foto: toutlecine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea