De prin lume adunate

#filme inspirationale 2015 #a beautiful mind #The Shawshank Redemption # filme motivationale #filme

5 filme motivationale care sa te inspire in 2015

Filmele motivationale te invata despre dificultatile vietii, depasirea obstacolelor, curaj si omenie. Ele iti dau o lectie valoroasa despre lucrurile care conteaza, importanta perseverentei si frumusetea dragostei adevarate. Foloseste-le ca sursa de inspiratie in 2015 si transforma noul an in cea mai buna perioada a vietii tale!

Iata cateva filme motivationale care iti aduc zambetul pe buze, te tin departe de depresie, iti deschid apetitul sa te autodepasesti si te invata cum sa ai succes.

1. A League of Their Own (1992)


Bazat pe povestea reala a Ligii Feminine Profesioniste de Baseball din anii '40, "A League of Their Own" surprinde viata dusa de un grup de femei ramase singure dupa plecarea sotilor la razboi. Ideea principala se concentreaza in jurul luptei femeilor de atunci de a fi acceptate si apreciate de o societate a barbatilor.

2. Freedom Writers (2007)

Protagonista filmului motivational "Freedom Writers" este o profesoara dedicata cu adevarat vocatiei sale, schimband intru totul viata elevilor ei. O alta poveste bazata pe fapte reale, care inspira privitorii sa depaseasa situatiile familiale dificile, sa uite de stereotipuri, sa fie toleranti si sa aiba curaj in a atinge succesul in viata.



3. The Green Mile (1999)

Aceasta capodopera cinematografica este bazata pe romanul omonim scris de Stephen King. Filmul relateaza povestea unui paznic de inchisoare (Tom Hanks), insarcinat cu paza detinutilor condamnati la moarte. Cand un barbat de culoare, condamnat pentru violul si uciderea a doua fete, ajunge in celula celor damnati, schimba viata tuturor celor din jur si ii ajuta sa creada cu adevarat in lucrurile bune ale vietii.


4. A Beautiful Mind (2001)

"A Beautiful Mind" este un film bazat pe viata lui John Nash, laureat al premiului Nobel in economie. Povestea emotionanta descrie drama unui personaj care sufera de schizofrenie paranoida si care se lupta ca munca lui sa nu ii distruga viata personala.

5. The Shawshank Redemption (1994)

Filmul ramas in istoria cinematografiei a fost adaptat dupa nuvela scrisa de Stephen King, "Rita Hayworth and Shawshank Redemption". Povestea se concentreaza pe viata lui Andy Dufresne, un bancher condamnat la inchisoare pentru uciderea sotiei si amantei sale. Protagonistul se lupta sa reziste chiar si privat de libertate si invata sa fie fericit legand relatii bune cu ceilalti detinuti, printre care se numara si nimeni altul decat Morgan Freeman.



Sursa foto: amazon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea