De prin lume adunate

#bookzone # citire carti #carti

5 carti aparute exclusiv la Bookzone, pe care trebuie neaparat sa le citesti!

Intr-o societate dependenta de tehnologie, in care informatia este obtinuta adeseori din surse nedemne de incredere, exista totusi edituri de carti care inca mai lupta pentru placerea cititului. Astfel, in sprijinul tinerilor autori talentati si dornici de afirmare vine libraria online Bookzone, cu peste 30 de carti publicate in ultimii 3 ani si vandute in peste 400.000 de exemplare.

Cu peste 3.000 de exemplare de carti vandute dintr-un titlu inca din prima zi de lansare, respectiv 10.000 de exemplare in prima luna de lansare, Bookzone isi propune sa le ofere cititorilor ce isi doresc mai mult: bucuria de a lectura carti de buna calitate! Prin urmare, iti prezentam cinci carti deosebite, care au vazut lumina zilei la editura Bookzone:

Confesiunea unui preot, Sierra Simone - Nu vrem sa iti cream asteptari false. In Confesiunea unui preot nu vei gasi o marturisire religioasa si nici calea spre mantuire. Dar ce vei gasi, cu siguranta te va lua pe nepregatite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai intunecate fantezii, dar condimentul esential, in cele din urma, este povestea unica de iubire, o iubire interzisa. Tyler are 29 de ani, este preot si are parohia lui de 3 ani.

A jurat celibat si legamant fata de Dumnezeu si de atunci a reusit sa-si infraneze toate pornirile omenesti. Pana apare EA. Poppy. O tanara cu buzele rosii, senzuale, ce-i fura mintile pe nevazute. La propriu. In confesional. Comanda aceasta carte pentru doar 29 Lei!

Pachet "Dama de Trefla" - Vol. 1 + 2, Dama de Trefla - Descoper-o pe Dama de Trefla exact asa cum este ea! Poate ca noul ei roman te va ajuta sa vindeci ranile si suferintele pe care le ai. Sau poate iti va raspunde la intrebari sau va naste altele noi. Dar, cu siguranta, povestea ei va trezi la viata ceva. Emotii. Fiori. Amintiri. Sentimente.

"Nu cred ca exista femeie, care cu adevarat a iubit un om nepotrivit, sa nu se gandeasca la propria poveste de viata si sa nu se regaseasca in mare parte in randurile din carte... Imi place si ma rascoleste ce am citit." - Domnica Sorescu Voicu - Acest pachet din doua volume beneficiaza de o reducere masiva! Grabeste-te sa comanzi aceste minunate carti la mai putin de jumatate din pretul original!

Un nou inceput, Mona Kasten - Allie fuge de trecut si de regulile mamei sale. Kaden traieste in trecut si face regulile care nu permit nimanui sa ajunga la inima sa. Allie isi doreste un nou inceput. Kaden este ocupat sa construiasca ziduri cat mai inalte in jurul sufletului sau. Povestea clasica de iubire neimplinita? Mai degraba o iubire imposibila. Poate ca vei gasi cartea scrisa de Mona Kasten la categoria de carti de dragoste, dar povestea va ramane imprimata pe inima ta dupa ce o vei citi. Pentru ca iti va demonstra cat de usor este sa incepi din nou, sa vindeci o inima franta, sa intalnesti dragostea unde nu te astepti.

Pachet "Alekzandre" - Vol.1 + Vol.2, A. Stephanie - Un volum deosebit de emotionant, care reuseste sa smulga sentimente contemplative si sa ne transpuna in acele locuri sufletesti carora nu le stiam existenta.

Alek obisnuia sa zambeasca, acum aproape ca nu-si descreteste niciodata fruntea. Zhavia zambeste in stanga si in dreapta pana te scoate din sarite, refuzand sa se incrunte. Zhavia ii aminteste lui Alek de persoana care era inainte sa aiba inima franta. Alek isi da seama ca fata cu vestile proaste s-ar putea, de fapt, sa fie miracolul la care a incetat sa mai spere. Zhavia decide sa nu mai lupte impotriva singurului om care o face sa se indoiasca de toate credintele si principiile sale. Alek isi da seama ca poate si-a consumat toata ura, iar acum nu i-a mai ramas decat dragostea si ca, daca incearca, ar putea sa se impace cu trecutul. Alege pachetul complet, pentru doar 49 Lei, de la editura Bookzone!

Confesiunile unei fete rele - Vol. 1+2, Anays M. - Sunt Anays M. Asa mi se spune aproape dintotdeauna. Parca nici nu-mi mai stiu numele real. Dar nu-mi pasa. Nu-mi trebuie un nume gol. Imi trebuie un trup gol. Cred ca in jurul acestei nevoi mi-am construit o mare parte din viata. Un trup gol in care sa bata o inima impulsiva. Asta caut. Asta vanez. Nu, nu astept, precum alte femei, sa fiu vazuta, bagata in seama si, eventual, cucerita. Eu ma duc la tinta, eu stiu ce vreau si ce-mi trebuie. Imi iau singura, nu stau ca nimeni sa-mi dea ceva pe tava, fie ea tava de argint.

Rebela Anays, mereu impotriva conventiilor, impotriva ipocriziei si a relatiilor artificale, dar si a trendurilor prost intelese, se intoarce cu o noua poveste de viata. Va ramane ea aceeasi fata rea sau noile experiente erotice si nu numai ele o vor schimba? Va reveni marea ei iubire pierduta? Sau va intalni, in sfarsit, barbatul care va sti cum s-o iubeasca? Alege si tu acest pachet deosebit de incitant, pentru doar 29 de Lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea