De prin lume adunate

#cafeneaua actorilor #cafenele bucuresti #top cafenele #cafea buna

5 cafenele cu personalitate din Bucuresti

O cafenea este locul in care vrei sa te retragi pentru a scapa de agitatia care te inconjoara si in care savurezi in liniste o cafea buna. Iata cateva recomandari despre locurile in care te poti bucura de gustul inconfundabil al unui latte adevarat, in timp ce stai linistit si lecturezi o carte sau scrii un text la laptop. Iata 5 cafenele cu "personalitate" din Bucuresti.

1 Cafeneaua actorilor

Adresa: Bd. Nicolae Balcescu nr. 2

Este invaluita intr-o atmosfera boema, cu un decor viu, ce freamata de viata. Se invecineaza cu Teatrul National si Teatrul de Opereta si ai ocazia astfel sa vezi nenumarate talente ale scenei teatrale romanesti care vor savura o cafea buna aici.

2 RSS PUB (Cafeneaua Bloggerilor)

Adresa: Popa Nan nr.3

Deschisa de curand, Cafeneaua Bloggerilor se descrie a fi o cafenea "offline pentru oameni din online". Aici este locul unde iti vei cunoaste fizic prietenii din online, alaturi de care vei avea ocazia sa savurezi un latte macchiato de nota 10.

3 Fitto Cafe

Adrese: Calea Floreasca nr. 70-72
Str. Nicolae Titulesc nr. 4 – 8

Fitto Cafe este un local mai aparte, care incearca sa promoveze stilul de viata sanatos. Savureaza si tu aici Espresso con Pana alaturi de un mar proaspat feliat sau de o salata greceasca cu pui si nu iti vei mai dori sa incerci altceva. La Fitto Cafe vei putea incerca preparate exclusiv organice.

4 Cafeneaua F64

Adresa: Bd. Unirii nr. 45

Nu trebuie sa fii pasionat de fotografie pentru a savura o cafea gustoasa aici, insa cu siguranta te vei gandi mult mai mult timp la aceasta forma de arta odata ce vei pasi in interiorul acestei cafenele. Aici te vei putea juca la una dintre mesele inteligente, vei putea sa rasfoiesti reviste de fotografie sau vei admira munca unor fotografi renumiti.

5 Ramayana Cafe

Adresa: Str. Baldovin Parcalabul Nr. 11

Ramayana Cafe este locul unde te vei putea bucura in tihna de o atmosfera intima, in stil oriental, in care nu vei fi deranjat de nimeni. Totodata, este prima cafenea-ceainarie din oras, fiind renumita pentru celebra cafea la nisip pe care o poti savura intr-unul dintre saloanele de la demisol.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea