De prin lume adunate

#activitati #toamna #pandemie

5 activitati de toamna in vreme de pandemie

Vremea care se raceste pe zi ce trece si pandemia de coronavirus ne indeamna sa petrecem tot mai mult timp in casa. Acesta nu este insa un lucru rau! Din contra. Poti profita din plin de aceasta perioada pentru a face acele activitati pe care le tot amanai din lipsa de timp sau pentru a-ti descoperi noi hobby-uri.

 

Citeste, citeste, citeste!

Toamna este momentul perfect pentru a citi. Zilele ploiase si reci, petrecute sub o patura calduroasa sunt tot ceea ce iti doresti? Adauga o cana de ceai, cafea sau ciocolata calda si o carte si nu iti vei mai dori ca toamna sa se termine vreodata.

Uita-te la serialele pe care le tot amanai

Ai inceput sa te uiti la mai multe seriale, dar din lipsa de timp le-ai abandonat? Este momentul perfect pentru a urmari serialele favorite sau chiar pentru a le revedea pe cele pe care le adori.

Rasfata-te cu preparate culinare reconfortante

Poti profita de zilele reci pentru a aprinde mai des cuptorul si pentru a pregati mancarurile si deserturile favorite, ori de cate ori ai ocazia. Iti place sa prepari fursecuri? Incearca o reteta noua in fiecare weekend! Preferi mancarurile sarate? Cauta retete de sezon pe care sa le incerci si care sa devina apoi o traditie in fiecare toamna.

Fa sport acasa

Salile de fitness si-au redeschis portile, insa multe persoane se tem sa mearga la sala din cauza coronavirusului. Daca te numeri printre ele, iar sportul in aer liber nu este pentru tine, poti incerca sa faci sport in casa. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe internat filmulete cu exercitii potrivite pentru tine si sa-ti faci o rutina din a practica sport acasa.

Gaseste-ti un nou hobby

Ce ar fi sa profiti de aceasta perioada pentru a-ti gasi un nou hobby? Poate fi vorba despre pictura, despre deprinderea artei fotografice, despre croitorie, crearea de bijuterii sau orice altceva te tenteaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea