De prin lume adunate

#relaxare #unde iesim #vacanta 1 mai #1 mai #1 mai 2013

4 idei de relaxare in minivacanta de 1 mai

Minivacanta de 1 mai este un bun prilej de a cunoaste mai bine Bucurestiul si zonele din imprejurime. Daca in acest an preferi sa eviti aglomeratia de la mare sau de la munte din acea perioada, poti alege sa petreci zilele libere explorand zonele din Capitala. Iata cateva locuri in care poti sa te distrezi pe cinste in minivacanta de 1 mai!


1. Locuri de iesit la iarba verde

Aerul curat este cel mai bun "medicament" pentru relaxare si pentru a te mentine sanatos. Profita de zilele libere din perioada Sarbatorilor de Paste si petrece-ti timpul liber la iarba verde. Zonele din jurul Bucurestiului poti fi o alegere buna pentru a petrece o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni.

Parcul palatului Mogosoaia este o varianta excelenta pentru un picnic pe cinste. Este o zona cu lac, cu padure, cladiri frumoase, gradini, monumente, pe scurt are tot ce trebuie pentru a nu te plictisi. In plus, este destul de aproape de Bucuresti, astfel ca poti merge pana si cu bicicleta pana acolo.



Un alt loc in apropierea Bucurestiului unde te poti relaxa in zilele libere este Lacul Chitila si padurea cu acelasi nume.

De altfel, in nordul orasului exista o varietate de lacuri pe care ai putea sa le vizitezi, precum cele din cartierele Fundeni, Pantelimon, Plumbuita, Tei, Floreasca, Straulesti, Chitila, Mogosoaia.

De asemenea, un picnic la Cernica, Branesti, Mihailesti sau Bicu poate fi o alegere buna pentru a te relaxa in minivacanta de 1 mai.


2. Artha Park

Artha Park, aflat la 30 de km nord de Bucuresti, este locul ideal unde poti face un picnic, te poti juca golf si te poti plimba cu caiacul pe lacul Snagov, printre nuferi si flori superbe de lotus.


3. Terra Park

Terra Park este cel mai mare parc de distractii din Bucuresti, iar cei mici vor fi incantati daca vor petrece o zi, explorand atractiile din parc.


4. Aerodromul Clinceni

Vremea se anunta frumoasa de Paste, asa ca poti alege sa zbori cu balonul cu aer cald, la Aerodromul Clinceni. Este o experienta interesanta, dar care te va costa 150 de euro. Orele indicate pentru decolare sunt la rasaritul si apusul soarelui!



Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea