De prin lume adunate

#film #star trek into darkness #Benedict Cumberbatch

4 curiozitati despre "Star Trek Into Darkness"

Lansat si in cinematografele din Romania in data de 17 mai, "Star Trek In Intuneric" si-a dezvaluit secretele publicului larg. Cu toate acestea, exista o serie de curiozitati, mai putin cunoscute, pe care fanii seriei "Star Trek" si nu numai se vor bucura sa le descopere.

La fel ca in cazul fiecarui film de amploarea "Star Trek Into Darkness", drumul pana la versiunea finala, care ruleaza in prezent in cinema-urile din lumea intreaga, a fost lung si anevoios, dar si presarat cu peripetii amuzante si savuroase. Iata patru dintre cele mai interesante curiozitati:
 

1. Actorul britanic Benedict Cumberbatch, care straluceste in rolul personajului negativ in "Star Trek Into Darkness", nu a fost prima alegere a regizorului J.J. Abrams. Initial, rolul ii fusese atribuit lui Benicio del Toro care, insa, a refuzat sa se implice in franciza.

Apoi, dupa incercari esuate de a-i distribui pe Edgar Ramirez, Demian Bichir si Jordi Molla in rolul lui Khan, Steven Spielberg a venit cu solutia salvatoare. La sugestia sa, J.J. Abrams i-a oferit o sansa lui Cumberbatch, care si-a filmat auditia cu iPhone-ul personal si a obtinut rolul!

 

2. Zachary Quinto, actorul care il interpreteaza pe Spock in "Star Trek Into Darkness", a avut de furca cu sprancenele ascutite pe care le cerea personajul interpretat. Astfel, luni in sior s-a vazut nevoit sa se lase pensat si machiat, incepand cu ora 2.30 dimineata, pentru ca echipa de stylisti sa reuseasca sa ofere sprancenelor aspectul dorit.

 

3. Interpretul klingonianului Worf in seria "Star Trek", Michael Dorn, ar fi trebuit sa isi faca aparitia in "Star Trek Into Darkness", insa, in cele din urma, planurile au fost abandonate.

Michael Dorn ar fi trebuit sa interpreteze rolul unui soldat, insa, dupa cate se pare, J.J. Abrams s-a temut ca aparitia indragitului actor ar fi avut o influenta negativa asupra scenelor in cauza din film.

4. Benedict Cumberbatch s-a vazut nevoit sa isi vopseasca parul pentru rolul din "Star Trek Into Darkness", pentru simplul fapt ca, in viata reala, actorul este... roscat!

 

Sursa foto: g4tv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea