INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

#arta #pictura #expozitie #retart #green hours

24 Green Hours retART

De la 12.00 – 30 august 2008, pana la 12.00 - 31 august 2008, in gradina de la Green Hours, vom avea parte de un maraton artistic, expo-happening de 24 de ore cu artistii retART : Tania Cucoreanu si Andrei Ionita .

RetArt propune o instalatie- experiment de pictura si desen dedicata exclusiv vizitatorilor. Acestora li se propune atat sa participe ca oaspeti intr-un ambient de lucru artistic 24 ore cat si sa participe activ experimentand o propunere de improvizatie prin desen/pictura absolut libera, avand la dispozitie contextul de-a fi pictor alaturi de ceilalti si de-a lasa amprenta experientei sale confundata printre alte zeci de desene straine.

Organizatorii vor ca toti cei care vin in gradina Green Hours sa construiasca o lucrare plastica pe  pereti de rigips , care ar fi desenul tuturor celor care participa, construit 24 de ore continuu. In functie de momentele zilei atmosfera se va transforma cu ajutorul luminilor si suportului sonor, pentru ca desenul sa cuprinda combinatii interesante de genuri si ritmuri diferite de desen.

Aceast experiment este interesat sa trezeasca artistul din fiecare, iar iubitorul de arta sa devina activ, sa participe cu toata atentia lui si sa se destinda printr-o modalitate boema si totusi avangardista. In acelasi timp vom expune pe peretii gradinii Green Hours lucrari de arta digitala si pictura, realizate sub label-ul retART.

Retart se vrea a fi un mod de gandire , un concept artistic o modalitate de exprimare cat mai simplista care anuleaza barierele estetice, tehnice si de concept  pe care le poate presupune o lucrare artistic si se bazeaza doar pe experienta personala a artistului in timpul lucrului. Prin improvizatie se naste spontan tehnica de moment. Fiecare element capata multiple asocieri, imaginea in ansamblu, ofera directii in functie de imaginatia privitorului. Fiecare vede ceea ce ii ofera imaginatia proprie.

Retart este arta usoara, cu mesajul lesne de inteles, la indemana oricui se raporteaza la ea, nefiind totusi una comerciala sau superficiala.

Instalatia artistica se completeaza printr-un mix electro live al 6 DJ, maraton de 24 de ore in care se vor imbina toate stilurile electro – minimal, trance, psihedelic, funk, indie, progressive. Spre dimineata masa de mixaj va fi deschisa tuturor celor care vor sa mixeze la un eveniment si nu au ocazia sau care doar vor sa fie alaturi de noila acest eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati