De prin lume adunate

#evenimente #1 mai #evenimente bucuresti #petreceri 1 mai

1 Mai in Bucuresti

Proiectii de filme, targuri cu haine si accesorii, petreceri si spectacole incitante, sunt doar cateva dintre evenimentele care au loc in Bucuresti, in mini-vacanta de 1 Mai. Daca nu pleci la mare, poti petrece momente placute si in capitala, alaturi de prietenii tai.

Festivalul Filmului Evreiesc

Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti se inscrie intr-o retea care include peste 130 de evenimente organizate in intreaga lume sub brand-ul Jewish Film Festival. A doua editie romaneasca a festivalului se va desfasura la Bucuresti in perioada 27 aprilie – 3 mai, la Cinema Studio si Muzeul National al Taranului Roman.

Proiectii de film in mai multe sectiuni: Panorama, Invitat permanent - Israel, Retrospectiva - David Perlov, Omagiu - Doru Segal, Film Document si Film Eveniment, competitie de documentare, expozitii de arta, workshop-uri si dezbateri cu tematica iudaica vor alcatui programul acestei editii. Accesul la proiectii este liber, in limita locurilor disponibile, cu exceptia Galei de pe 28 aprilie, unde accesul se va face pe baza de invitatie.

Targul de 1 Mai din Parcul IOR

Targul este compus din casute din lemn in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice sezonului.

Vor fi amenajate standuri cu: decoratiuni specifice sarbatorilor, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, bauturi, suveniruri, cosmetice, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare traditionale din aceeasi diversitate culturala.

Boutique Cliche la Casa Universitarilor

Pe 29 aprilie esti invitat la cea de-a treia editie Boutique Cliche, targ de haine si accesorii vintage dedicat studentilor. Evenimentul are loc duminica si se adreseaza tinerilor interesati de haine elegante, unicat, la un pret accesibil. Prin prezenta editie, targul cu intrare libera urmareste atat promovarea tinerilor designeri romani, cat si realizarea unei legaturi intre acestia si studentii pasionati de arta, de moda si de elementele vintage.

Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la lansarea de noi colectii, vor putea castiga unul dintre premiile pregatite de sponsorii oficiali si vor putea alege tinute dintre cele mai spectaculoase. De asemenea, pe langa prezentarea de creatii originale, Boutique Cliche vine cu un element nou fata de editiile anterioare. Targul va include si un stand cu accesorii pentru barbati.

Circul National din China la Sala Palatului

In prima zi a lunii mai vei participa la o premiera pentru Romania: Circul National din China. Legenda vie va cuceri Sala Palatului din Bucuresti prin acrobatii dincolo de limite, executate de artistii care au stabilit un etalon in domeniu. Marti, 1 mai, de la ora 20.00, romanii vor avea ocazia sa sarbatoreasca ziua muncii printr-o reprezentatie spectaculoasa care le va intari credinta in miracole.

In fiecare an, producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reuseste sa aduca turneele in centrul atentiei, prin programe si ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind si la noi in tara. Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro. Pretul biletului variaza intre 100 si 300 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea