Poze ninsori abundente

Iata cele mai relevante poze despre ninsori abundente de pe acasa.ro

Cele mai citite despre ninsori abundente

De ce ne curge sange din nas?

Sangerarile nazale sau epistaxisul sunt scurgeri de sange ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. In general, pot sa apara la persoanele care prezinta simptomele r

Pastilele care opresc menstruatia

Fiecare femeie trece lunar prin perioada menstruatiei, usoara pentru unele si chinuitoare pentru altele.

Dureri de burta obisnuite sau endometrioza?

Dureri menstruale foarte puternice, oboseala, pulsatii pelviene... sunt simptome uneori neglijate de catre medici si de cele mai multe ori de femei. Rezultatul poate fi intarziat ceea ce complica foarte mult situatia, intr-un final ajungandu-se la endometrioza. Aceasta boala care afecteaza trei din

Cele mai noi despre ninsori abundente

Iarna si-a intrat in drepturi! Cod portocaliu de ninsori si viscol in Romania!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de tip cod portocaliu de ninsori insemnate cantitativ si viscol pentru mai multe judete din tara. In paralel este valabila si o atentionare de tip cod portocaliu de ploi, ninsori si viscol, care afecteaza jumatate din tara.

A venit iarna! 3 zile cu ninsori si viscol in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), anunta trei zile de iarna peste Romania. Este cod galben de ninsori si viscol in Romania, inclusiv in Capitala.

Colagenul - proteina miracol din corpul nostru

Stiai despre colagen ca este cea mai raspandita proteina din corp? Care este rolul colagenului in corp? Colagenul este una dintre cele mai abundente proteine din corp.