Terapii alternative

#Rumalaya #Rumalaya forte #Rumalaya gel #himalaya

Viata se traieste la maxim in miscare! Rumalaya iti protejeaza mobilitatea si libertatea de a fi unde/cand/cine vrei tu sa fii!

Facem miscare pentru a ne proteja sistemul cardiovascular, pentru a avea oase si articulatii mai puternice, pentru a ne mentine greutatea corporala in limite normale. Ne incarcam de energie prin miscare, combatem stresul si depresia, ne jucam, ne mentinem corpul si spiritul tanar. Am constientizat nevoia de miscare si facem tot ce putem pentru a-i aloca din programul nostru incarcat cel putin cateva minute pe zi. Uitam de lift, lasam masina in parcare si mergem pe jos ori de cate ori este posibil.

 

Intelegem miscarea ca pe un fel de pastila pentru sanatate, un medicament ce trebuie luat zilnic, indiferent ca ne place sau nu, ca avem timp de asta sau ca trebuie sa depunem eforturi supraomenesti. Ce uitam, insa, de cele mai multe ori, este ca abilitatea de a ne misca este un dar care are nevoie, la randul sau, de protectia noastra, ca avem nevoie sa ne ocrotim mobilitatea si independenta.

Himalaya Wellness sustine ideea de miscare fara piedici si de libertate de a fi unde vrei sa fii, cine vrei tu sa fii. Pornind de la acest concept, pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor cu afectiuni reumatice, musculare sau post-traumatice si pentru a le ajuta sa-si recapete controlul asupra propriului organism, Himalaya Wellness a creat Rumalaya Gel, antiinflamator si analgezic, si Rumalaya forte, antireumatic natural.

Rumalaya gel este recomandat pentru afectiunile osteoarticulare si musculare – spondiloza cervicala sau lombara, intinderi musculare, traumatisme sportive - si actioneaza rapid si eficient prin intermediul ingredientelor active 100% naturale:

  • Ghimbirul (Zingiber officinalis) – are efect antiinflamator si revulsiv.
  • Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) – este un antispastic natural.
  • Pinul (Pinus roxburghii) – are efect vasodilatator, analgezic si antiinflamator.
  • Gaulteria fragrantissima – este un puternic agent de incalzire locala, cu efect vasodilatator, antiinflamator si antispastic, care stimuleaza circulatia, permitand substantelor active sa patrunda in piele.
  • Menta (Menta arvensis) – are efect antibacterian, antioxidant si analgezic si ajuta la relaxarea musculara. Mentolul previne aparitia iritatiilor de la nivelul pielii care pot fi cauzate de folosirea indelungata a produselor antiinflamatoare.

Datorita formulei eficiente din plante, Rumalaya gel se absoarbe rapid si actioneaza imediat pentru ameliorarea simptomelor afectiunilor osteoarticulare si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

Pentru o eficienta sporita, se recomanda folosirea produsului Rumalaya gel in combinatie cu Rumalaya forte, tablete cu ingrediente active din plante: Commiphora wightii (Guggul), Tamaia indiana (Boswelia serrata), Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si Galangal mare sau Ghimbir de Siam (Alpinia galanga). Ingredientele active 100% naturale din compozitia Rumalaya forte reduc tumefierea si rigiditatea matinala a articulatiilor, cresc mobilitatea, atenueaza rapid durerea si sunt benefice in tratamentul artrozelor, a spondilozei cervicale sau lombare, a poliartritei reumatoide, a inflamatiilor posttraumatice, a gutei si a sindromului de umar inghetat. In administrarea pe termen lung, Rumalaya forte previne degradarea progresiva a cartilajului articular si este o alternativa eficienta la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ca nu produce reactii adverse la nivel gastrointestinal sau cardiovascular.

Himalaya Wellness a inteles ca miscarea inseamna viata si ca viata se traieste la maxim in miscare! Aliaza-te si tu cu natura in lupta pentru sanatate! Rumalaya gel si Rumalaya forte iti protejeaza mobilitatea, independenta, libertatea de a fi tu!

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata este studiata si testata individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezinta combinatii complexe de plante ce actioneaza sinergic pentru combaterea diverselor afectiuni, plante care sustin absorbtia substantelor active si plante care combat potentialele efecte negative, pentru formule mai rapide si mai sigure. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti, iar gama farmaceutica Himalaya este recunoscuta si recomandata in prezent de peste 300.000 de doctori si de specialisti din 90 de tari din intreaga lume.

Produsele Rumalaya gel si Rumalaya forte sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului