Terapii alternative

#tratament natural #remedii naturiste #remedii naturale #terapii alternative

Scapa de durere cu tratamente naturale!

Daca nu esti tocmai genul de persoana care sa ia pastile sau remedii create prin procedee chimice, atunci acest articol este excat ce cauti. Daca iti doresti sa scapi rapid de durerile comune, noi avem raspunsurile la intrebarile tale.

6 remedii naturale care te vor scapa de dureri

In cazul in care nu stiai usturolui este un antioxidant extraordinar care te poate scapa de foarte multe dureri, inclusiv de cele de ureche. Nu ne crezi? Incearca-l si vezi daca da roade.

Daca, din cand in cand, te mai apuca apuca junghiurile intercostale atunci trebuie sa stii ca un anume aliment din bucataria ta te poate scapa de aceste probleme. Te intrebi ce aliment? Ei bine, este vorba de otetul de mere. Consumat des acesta reduce durerile din zona inimii.

Durerile de articulatii pot aparea la orice varsta si nu sunt ceva de care sa ne fie rusine. Dar trebuie sa stii ca aceste dureri pot fi ameliorate sau chiar “invinse” cu ajutorul cireselor. Incearca sa consumi cat mai des cirese sau chiar ceai de cozi de cirese.

Daca ai febra musculara sau vreo inflamatie/rana la nivelul muschilor atunci trebuie sa stii ca menta te va ajuta. Daca e vorba de o intindere a muschilor te poti masa in zona dureroasa cu un balsam pe baza de menta. De asemenea, poti sa bei si ceai de menta. Te va ajuta, dar nu exagera ca iti poate crea anumite neplaceri.

In cazul in care te confrunti cu o plaga deschise care sangereaza cel mai bine este sa folosesti apa pentru a curata locul bine. Intotdeauna apa va fi cea mai buna, ulterior, dupa o curatare cu apa, poti aplica alte produse de sinteza.

In cazul in care ai dureri dese de dinti si te-ai saturat sa tot iei pastile, iar acestea sa nu aiba niciun efect, atunci trebuie sa stii ca mama natura are un tratament pentru tine. Cuisoare. Ceaiul de cuisoare te va ajuta foarte mult in combaterea durerilor de dinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului