Terapii alternative

#Nicoleta Luciu acnee #antibiotic universal #tratamente argint coloidal # argint coloidal #afectiuni respiratorii

INTERVIU Adevarul despre tratamentele cu argint coloidal. "Vindeca peste 100 de afectiuni, fara efecte adverse"

In ultima vreme se vorbeste si se scrie tot mai mult despre argintul coloidal, acesta fiind descris de multa lume ca un remediu alternativ foarte eficient, unii considerandu-l chiar un adevarat panaceu. Ce este, de fapt, argintul coloidal? Ce vindeca el? Raspunsurile la aceste intrebari ni le ofera domnul Grigore Oprita, fizician si manager al unei companii care produce argint coloidal.

 

Care sunt proprietatile argintului coloidal?

Faptul ca, in diverse laboratoare din lume, nano-particulele de argint au distrus aproape orice tip de microb cu care au fost puse in contact, a facut ca argintul coloidal sa fie supranumit „antibiotic universal”, „farmacie la purtator” sau argintobiotic. O lucrare scrisa de doi cercetatori germani, considerati ca fiind autori de referinta in acest domeniu, mentioneaza peste o suta de afectiuni ameliorate sau vindecate prin tratare cu apa de argint: afectiuni ale cailor respiratorii, ale ochilor, ale pielii, ale cavitatii bucale, ale aparatului urogenital, digestiv etc.

Avand in vedere ca argintul coloidal este un remediu cu actiune foarte larga, cunoscut pentru efectul sau puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni si tinand cont ca acesta nu produce efecte secundare,  poate fi folosit si cu scop profilactic. Multi specialisti l-au numit chiar “sistem imunitar secundar”.

In plus, argintul coloidal poate fi folosit si in cazul copiilor, pentru a-i proteja de bolile cauzate de virusuri sau bacterii.



Sursa foto: projectinsciencegarde8.blogspot.com

In cazuistica dumneavoastra, care au fost cele mai evidente sau frecvente situatii de vindecari?

Judecand dupa cota de raspuns din partea celor care apeleaza la noi, estimez 85–90% rezultate pozitive per ansamblu. Un feed-back deosebit s-a inregistrat insa in domeniul tratarii afectiunilor dermatologice. Am avut la acest capitol si un caz celebru in luna martie 2014, cand doamna Nicoleta Luciu si-a vindecat o acnee foarte agresiva, pe care o tratase anterior cu diferite antibiotice fara niciun succes, folosind doar argintul coloidal produs de noi, Salutifer Hercules, si complementar Invictus Cosmetic.

Inca din prima zi de tratament a putut observa o ameliorare a eruptiei si, in doar cateva zile, leziunile de pe fata s-au vindecat complet si nu au mai revenit. In acest caz, va putem asigura ca nu a fost un contract de imagine intre firma noastra si Nicoleta Luciu. Faptul ca a publicat pe pagina Facebook si a spus in emisiuni televizate adevarul despre tratamentul salvator a fost datorita recunostinei pe care ne-o poarta.

Interactioneaza cu alte tratamente?

Nu a aparut pana in prezent niciun indiciu al vreunei interferente cu efecte negative intre argintul coloidal si tratamente medicale clasice. Din contra, exista experimente care au dovedit ca administrarea de argint coloidal impreuna cu antibiotice potenteaza efectul antibioticului, ducand la o inlaturare si mai rapida a afectiunilor.


Desi argintul coloidal exista deja de cativa ani buni si pe piata din Romania, putina lume a auzit de acest produs. Ne-ati putea povesti cum l-ati descoperit?

Acum imi par oarecum amuzante primele tentative de a folosi efectele argintului in viata personala. Imi amintesc cum, in urma cu vreo 7–8 ani, cautam pe internet pahare din argint pentru a tine in ele apa de baut. Nu am gasit decat pahare de nunta, din sticla cu picior de argint, din acelea cu care mirii beau sampanie la intrarea in restaurant! Ulterior m-am gandit sa construiesc un recipient argintat pe interior pentru pastrarea apei potabile.
Intamplarea a facut sa ajung tot in acea perioada in cabinetul particular al unui medic care practica si metode alternative de vindecare. Din momentul in care am inceput sa citesc o brosura despre argintul coloidal, nu am mai avut liniste pana cand nu am aflat tot ce se stia atunci despre produsul acesta. Am comandat din Germania un „generator de argint“ pe care l-am primit impreuna cu 2 litri de apa dublu distilata, iar primele experimente realizate pe mine si pe prieteni au fost de-a dreptul uimitoare.

Printre acestea, raceli, dureri de gat sau stari febrile, toate treceau in doua zile sau chiar mai repede!

Cum se administreaza?

Antibioticul natural se poate administra in doza unica  timp dedoua-trei saptamani, apoi doua-trei saptamani se recomanda o pauza.

Desigur ca si celelalte produse precum cel cosmetic, deodorantul pentru picioare sau apa de gura pot fi folosite zi de zi, chiar si fara o afectiune specifica, ci doar pentru a preveni.

Va voi adresa o intrebare la care, cu siguranta, se gandeste orice cititor. De ce nu exista argint coloidal pe scara larga in farmacii?

Tot mai multa lume realizeaza ca, in goana sa dupa profit, industria medicamentelor incearca sa elimine brutal remediile alternative. Printre acestea, un loc de frunte il ocupa argintul coloidal. Insa temerea principala a „potentatilor“ lumii este nu neaparat scaderea profiturilor, ci aparitia cat mai multor oameni independenti, autonomi, ganditori si - implicit - necontrolabili.

Vocile critice emit parerea ca preparatele coloidale concentrate cu argint pot duce la acumularea de argint in piele. Acesti critici accepta insa ca firesc, spre exemplu, decesul anual a peste 100.000 de persoane in SUA doardin cauza efectelor secundare ale medicamentelor.

Ssi pentru ca suntem la capitolul efecte secundare, daca ar fi existat un singur caz provocat de argintul coloidal, putem fi siguri ca acesta ar fi fost mediatizat imediat, extrem de negativ, pe toate mijloacele de informare.

In fine, inca o explicatie este aceea ca brevetarea unui amestec de apa cu argint elementar ar fi problematica. Avand in vedere ca studiile clinice de amploare presupun costuri de ordinul milioanelor de euro, intelegem de ce niciun gigant farmaceutic nu le-ar comanda, in conditiile in care, ulterior, oricine va putea sa beneficieze de rezultatele cercetarilor.

Exista totusi acel caz al „omului albastru”, Paul Karason. Ce ne puteti spune despre el?



Sursa foto: blesk.cz

Paul Karason nu a baut argint coloidal. El a ingerat o bautura preparata prin mijloace proprii, un amestec foarte concentrat si toxic de saruri de argint si proteine, in cantitati colosale, timp de peste 10 ani. Diferenta dintre amestecul respectiv si argintul coloidal este, din punct de vedere chimic, similara cu cea dintre hidrogen si apa. Aceasta poveste terifianta bazata pe o minciuna este utilizata pentru a transmite avertismente impotriva argintului coloidal si se numeste astazi „stiinta”!

Dupa declaratiile sale, Paul Karason a ingerat o concentratie extrem de ridicata din aceasta mixtura de argint si cu o frecventa fara sens de mare, in afara oricaror necesitati terapeutice.

Din cauza acestor doze de argint nesabuit de mari, Karason este unul dintre putinele cazuri de argirie confirmate pana acum in lumea occidentala. Acest lucru arata, de asemenea, cat de neobisnuita si cat de improbabila este, in realitate, colorarea in albastru a pielii. Din cauza efectelor secundare ale medicamentelor, doar in Germania mor anual peste 62.000 de oameni.

Prin comparatie, exista mai putin de 10 cazuri cunoscute de colorare in albastru a pielii.

Multi consumatori se plang de existenta pe piata romaneasca a unor produse de slaba calitate. Aveti o metoda de a controla caracteristicile argintului coloidal pe care il produceti?

Dorinta noastra cea mai mare este de a deveni un etalon in bransa la capitolul calitate. Avem colaborari cu doua laboratoare din Targu Mures si Ploiesti, precum si o legatura stransa cu Institutul National de Chimie din Bucuresti (ICECHIM) unde facem constant determinari. Am publicat in pagina noastra de internet rezultate ale analizelor realizate in laboratoarele institutului. Toate buletinele de analiza si datele stiintifice acumulate vor fi publicate intr-o carte a carei aparitie  este planificata la finele anului 2014. Cartea va aparea in Romania si Germania, intrucat are doi autori, unul german si unul roman.

Cum alegem produse sigure?

Exista cateva criterii care ne ajuta in acest sens. Cel mai evident este ambalajul. Pastrarea indelungata a argintului coloidal in recipiente de plastic duce la pierderea mai rapida a sarcinii electrice din cauza proprietatilor electrostatice ale materialului plastic. Un alt criteriu ar fi termenul de valabilitate. Eficienta argintului coloidal scade drastic dupa 5-6 luni, asadar un termen de valabilitate care depaseste un an poate fi considerat ca indiciu pentru un produs de calitate inferioara. Un ajutor in orientare ne pot oferi si instructiunile  date de producator, referitor la dozaj. Cantitatile mici (de ordinul 10–20 ml pe zi la concentratii de 10–30 ppm), precum si sfatul de administrare cu lingurite de metal nu pot fi luate in serios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului