Terapii alternative

#detoxifiere #toxine #organism #plasturi #sistem imunitar

Intareste-ti sistemul imunitar cu ajutorul plasturilor detoxifianti

Cu totii ne dorim o sanatate de neclintit, ferita de infectii si afectiuni grave. Sa ai un sistem imunitar puternic este indicat pentru a te proteja de multiplele tulburari care iti slabesc organismul, mai ales intr-o perioada in care gripa porcina A H1N1 tinde sa ia amploare din ce in ce mai mare.
Lacrimile, pielea si aciditatea gastrica sunt cateva dintre barierele corpului impotriva virusilor, a bacteriilor si a produselor toxice. Biomagick.ro iti vine in ajutor cu un set de plasturi detoxifianti care te ajuta sa elimini toxinele si metalele grele din organism intr-un mod extrem de simplu: plasturii detoxifianti pentru picioare.
Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala veche de sute de ani care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza (turmalina, otetul din lemn, seva de bambus, chitosanul, dextrina, vitamina C).
Talpa piciorului, locul unde se acumuleaza toxinele
Chinezii considera ca asa cum ochii sunt oglida sufletului, talpile sunt... oglinda organismului. Toxinele sunt substante care rezulta dintr-un proces dezvoltat de corp in reactie cu moleculele intrate in organism.
Diverse toxine precum pesticidele, metalele grele si alte substante provin din alimentatia noastra, expunerea la un mediu poluat sau din administrarea medicamentelor, intr-un mod repetat.
Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare. Plasturii BioMagick sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse.
CONCURS: Castiga pachetul BioMagick Start cu plasturi detoxifianti de la BioMagick.ro!
Sanatate.acasa.ro impreuna cu BioMagick.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga pachetul BioMagick Start cu plasturi detoxifianti de la BioMagick.ro!”. Daca iti doresti sa scapi de toxinele din organism, ai sansa acum cu ajutorul plasturilor detoxifianti BioMagick. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!
Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce alte proprietati, in afara de eliminarea toxinelor, mai detin ingredientele plasturilor?” (vezi info pe www.biomagick.ro ).
Cele mai interesante si originale doua raspunsuri vor fi premiate!
Pentru a raspunde pe forum da click Aici.
Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 16 -29 noiembrie. Castigatorii va fi anuntati, in data de luni 30 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare