Terapii alternative

#extracte naturale #sirop #sanatate

Cum ai grija de sanatatea ta - preventie cu extracte naturale

De cand coronavirusul a devenit parte din viata noastra, teama de a nu raci este cu atat mai mare. Suntem vulnerabili oricand, mai ales insa la tranzitia de la un sezon la altul. Ceea ce poate fi o simpla viroza atrage cu sine si riscul de a ne imbolnavi mai tare, dat fiind ca organismul este mai slabit. Mai in gluma, mai in serios, un stranut creeaza panica, tusea este deja semn de boala, astfel incat in aceasta perioada un interes crescut este fata de suplimente, produse naturale care pot stimula imunitatea.

 

In randul producatorilor de suplimente si cosmetice naturale se remarca Manicos. Producator autohton, ce pune la dispozitie retete eficiente pentru nevoi diverse. Odata descoperite, acestea pot deveni parte din rutina zilnica, produsele de ingrijire, cele cosmetice putand fi pe termen lung hrana pentru piele. Avand la baza extracte naturale si vegetale, acestea au putine contraindicatii. Eforturile acestui producator, de a oferi solutii de la natura a dus la lansarea liniilor de produse „Verre de nature 98% Natural” si „Verre de nature 98% Vegetal”. Este poate cel mai mare procent de extract natural sau vegetal  dintr-un produs.

Produse romanesti pentru imunitate si stare de bine

Siropurile naturale pot fi la indemana oricui pentru administrare. Nu costa o avere si sunt eficiente. In variantele propuse de Manicos vorbim despre siropuri ce au la baza miere, propolis, plante sau fructe. Nu contin conservanti si pentru administrare exista si indicatii clare oferite de producator.

Spre exemplu, siropurile pe baza de echinacea in combinatie cu mierea sunt eficiente pentru imunitate. O astfel de doza de ingrediente revigoreaza organismul, fiind indicat pentru preventie, pentru a evita imbolnavirea, dar este indicat de asemenea si pentru cei obositi, care trec prin faze de astenie sau recuperator dupa boala sau interventii ce au slabit organismul.

Nici siropul pe baza de muguri de pin nu este mai prejos. Acesta are efecte si asupra tractului urinar, cu actiune multipla si pentru aparatul respirator. Exista si in varianta cu propolis, ceea ce inseamna ca sustine imunitatea, apararea organismului.

In schimb, pentru curele de vitaminizare sunt de preferat siropurile din fructe, ce pot fi diluate cu apa plata sau minerala. Obtinem numaidecat un suc sanatos, natural 100%. Astfel de bauturi sunt o portie zdravana de vitamine si desigur ca nu trebuie sa faca parte neaparat dintr-o schema de tratament. La fel de bine pot fi considerate si aliate ale imunitatii, mai ales daca vorbim despre siropul pe baza de catina.

Cu ce tratam tusea?

Dupa o viroza este posibil ca tusea sa ramana un simptom suparator. Desigur ca devine ingrijiorator in conditiile in care tusea este pe lista de manifestari pentru cei infectati cu covid. In cazuri ce nu au legatura cu pandemia actuala, tusea de fapt nu se trateaza. Ea este de altfel o manifestare fireasca, o reactie de aparare a organismului, in incercarea de a elimina mucusul si a elibera caile respiratorii.

Tusea poate fi ameliorata, mai ales daca ne gandim la episoadele nocturne cand tusea deranjeaza si disturba somnul. In acest sens, produsele cu extracte naturale pot fi o solutie. Un sirop de tuse natural de la Manicos este cel pe baza de miere. Nu contine conservanti, dar nici coloranti si este indicat spre consum chiar si de catre copii de 3 ani+. Patlagina din componenta acestui sirop, nalba mare, precum si ghimbirul si mierea fac echipa buna impreuna pentru a combate efectele neplacute ale tusei, a calma, dar si pentru a ajuta la refacerea sistemului respirator. Este indicat indiferent de tipul de tuse, de la cea uscata la cea productiva.

De la natura am avut dintotdeauna o solutie. Este de preferat sa actionam preventiv mai intai de toate, pentru ca situatia sa nu evolueze defavorabil. Exista cateva indicatii referitoare si la cazurile de precautie. Desi foarte bine tolerate la orice varsta, astfel de produse sunt contraindicate in anumite cazuri, in functie de sensibilitatile fiecaruia, de alergii sau alte patologii, de administrare a unor medicamente spre exemplu.

In cadrul paginii oficiale manicos.ro regasim toata gama de produse, exclusiv posibil de comandat online. Suplimentele, produsele de ingrijire, siropurile sau sapunurile naturale cu diverse arome sunt in stoc suficient pentru toti doritorii. Acceseaza pagina si alege ce ti se potriveste!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare