Terapii alternative

#antivirale naturale #antivirale #sistem imunitar

Antivirale naturale, perfecte pentru toamna

Vremea care continua sa se raceasca si-a pus deja amprenta asupra ta: tusesti, ai inceput sa stranuti si sa te simti din ce in ce mai obosit. Toamna este inceputul se sezon al racelilor si gripelor, asa ca este recomandat sa te protejezi din timp.

Iata cateva antivirale naturale, pe care le poti consuma preventiv.
 

Laptisor de matca


Laptisorul de matca este un element care intareste sistemul imunitar si care te ajuta sa ai mai multa energie si sa treci peste momentele stresante, obositoare. Laptisorul de matca este un concentrat de susbtante hranitoare si este de ajutor in tratarea unor boli, dar si in prevenirea acestora.

Laptisorul de matca se gaseste foarte greu in forma naturala. De obicei acesta poate fi gasit la plafar sub forma de capsule sau concentrat in miere si alte produse apicole.
 

Propolis


Propolisul este folosit ca biostimulator, care mareste rezistenta fizica si inlatura oboseala, insa mai mult decat atat, propolisul este un medicament care protejeaza corpul de raceala si gripa. Acesta are proprietati antivirale, antitoxice si antiinflamatorii lupta cu succes impotriva infectiilor.
 

Echinaceea


Echinaceea este un alt element care lupta cu succes impotriva afectiunilor virale. Planta intareste sistemul imunitar, cu atat mai mult daca este consumata in combinatie cu vitamina C. Fie ca alegi sa consumi echinaceea sub forma de ceai, tinctura, pulbere sau capsule, aceasta iti va intari organismul inca din primele zile de la utilizare.

De preferat este sa consumi echinaceea inca din primele zile de toamna, astfel incat sa iti pregatesti corpul pentru perioada in care raceala si gripa vor incepe sa acapareze tot mai multe persoane din jurul tau.
 

Usturoi


Usturoiul lupta cu succes impotriva unor tipuri diferite de cancer si este un aliat puternic impotriva bolilor cardiovasculare. Mai mult decat atat insa, usturoiul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia persoanelor predispuse la raceala si gripa. Fie ca vrei sa previi sau sa tratezi raceala, un catel de usturoi in fiecare zi reprezinta salvarea ta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare