Terapii alternative

#antibiotice naturale #antibiotice #remedii #sanatate #remedii naturiste #remedii naturale

ANTIBIOTICE NATURALE! Tu stii despre ele?

 

Ei bine, sezonul rece a venit si odata cu el scade si imunitatea noastra. Se poate ca zilele acestea sa sa ne simtim slabiti si, chiar, sa apara unele dureri pe care nu reusim sa ni le explicam. Acasa.ro te ajuta si de data aceasta!
 

11 antibiotice naturale

Iti punem la dispozitie o lista de unsprezece antibiotice naturale pe care le poti folosi iarna aceasta si nu numai. In plus, trebuie sa mai stii ca aceste antibiotice sunt cele mai puternice, in consecinta efectul este garantat. Un alt avantaj, cel mai important, este faptul ca sunt naturale si nu mai suntem nevoiti sa folosim produse de sinteza, create in mod chimic.

Unele dintre aceste “ingrediente minune” se afla deja in bucataria ta. Ti-am starnit curiozitatea? Iata despre ce alimente vorbim: ceapa, otet de mere, usturoi, miere. Este suficient sa consumi aceste alimente periodic si in mod cert vei scapa de anumite probleme.

Dar lista mai continua si cu ghimbir, turmeric, ulei de oregano, hrean, echinacea, ardei iute si argint coloidal.

Argintul coloidal cunoaste astazi o gama larga de aplicatii in medicina. El este utilizat in mod curent ca dezinfectant cu spectru larg de uz medical, pentru dezinfectarea apei, este incorporat in cadrul consumabilelor medicale. Este folosit in stomatologie pentru implanturi dentare si este utilizat in cadrul bandajelor specializate si a unguentelor. Il puteti gasi la farmacie.

Sursa imagini: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului