Terapii alternative

#polen crud poliflor #polen crud #apiland #produse apicole #stres

Alunga stresul si oboseala in cel mai rapid si sanatos mod cu putinta

Cel putin jumatate dintre romani se considera stresati, arata studiile. Iar stresul si oboseala sunt factori care favorizeaza declansarea a numeroase boli. Din fericire, natura ofera cate un leac pentru aproape orice. In cazul de fata, polenul este menit sa alunge stresul si oboseala.

Stupul de albine este o adevarata farmacie. De la laptisorul de matca, la polenul crud, mierea cruda, pastura si propolisul, toate au o multime de beneficii pentru organism. Insa cand vorbim despre oboseala ca efect al efortului fizic indelungat si despre stresul cotidian atat de comun in zilele noastre, polenul recoltat de albine este un tratament-minune.

In cazul in care simti ca oricat ai dormi nu te odihnesti suficient, cand surmenajul psihic si oboseala fizica au atins cote alarmante, apeleaza la curele cu polen crud. Apiland iti propune polenul crud poliflor, dar si cateva tipuri de polen crud monoflor, fiecare in parte cu avantajele sale.

Polenul crud poliflor este dulce si se topeste in gura precum mierea, ceea ce va face din aceasta cura un adevarat deliciu. Nu vei uita cu siguranta niciodata sa iei doza zilnica de polen fiindca iti va face cu adevarat placere.

"Trateaza" surmenajul

Polenul crud poliflor este un organism viu extrem de sanatos cu atat mai mult cu cat este consumat in stare proaspata si nu uscat.

Cura cu polen crud de la Apiland e menita sa ii dea organismului un surplus de energie in perioadele in care surmenajul isi spune cuvantul. Spre exemplu, in timpul examenelor din sesiune sau atunci cand ai de pregatit proiecte importante, polenul iti reda energia de care ai nevoie. Poate fi utilizat si in cazul copiilor care au tendinta spre anemie.

Polenul crud este vitaminizant si meneralizant, fiind extrem de util in perioadele de recuperare dupa o boala sau dupa o interventie chirugicala. De asemenea, astenia, indiferent in ce sezon apare ea, poate fi tratata cu polen crud.

Pentru efecte de lunga durata, polenul crud poliflor se foloseste in cure de cel putin sapte saptamani, o lingurita pe zi in cazul copiilor, o lingura in cazul adultilor.

Aliat impotriva imbatranirii premature

Beneficiile polenului sunt numeroase. Polenul crud e util in lupta contra imbatranirii premature a organismului. Mai exact, continutul bogat de Vitamina E regenereaza celulele estompand ridurile si intarziind aparitia petelor brune pe piele. In plus, polenul retine apa in celulele pielii, mentinand-o hidratata.

Polenul crud de la Apiland mai poate fi utilizat si ca trofic muscular, crescand capacitatea de efort. Este ideal de folosit in cazul sportivilor care se pregatesc de competitii importante, intrucat combate starile de slabiciune.

Polenul ajuta si la detoxifierea organismului si echilibreaza metabolismul celular. Iar in sezonul rece este bun pentru a combate bronsitele, tusea si gripa, fiind recomandat inclusiv impotriva astmului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare