Terapii alternative

#ulei de cocos #remedii anticelulita #ceai de patrunjel #suc de grapefruit

5 remedii impotriva celulitei

Daca vara aceasta te-ai hotarat sa scapi de celulita, dar nicio crema nu ti-a castigat increderea, poti apela la tratamentele naturale. Iata cinci metode care te vor ajuta sa ai picioare frumoase si sa scapi o data pentru totodeauna de aspectul de coaja de portocala.

Ceaiurile din plante

Frunzele de papadie reprezinta un remediu excelent impotriva celulitei. Aceste plante imbunatatesc circulatia sangelui si ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Bea in fiecare zi o cana cu ceai de papadie (din 60 g frunze proaspete la 1/2 litru de apa).

O alta planta benefica in lupta cu celulita este patrunjelul, care ajuta la regenerarea tesuturilor pielii. Bea timp de trei saptamani cate un pahar de suc de patrunjel pentru a grabi arderea grasimilor din organism si a scapa de celulita.

Poti apela si la preparatele din Ginkgo Biloba, insa, la fel ca si in cazul celorlalte doua remedii, ai nevoie de recomandarea unui specialist pentru a fi sigura ca sunt potrivite pentru organismul tau.

Sursa foto: muitochique.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului