Poze nationala

Iata cele mai relevante poze despre nationala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre nationala

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day.

Ce trebuie sa stii despre concediul medical

Orice angajat ar trebui sa-si cunoasca foarte bine drepturile de munca oferite prin lege, cat si indatoririle. Concediul pentru incapacitate temporara de munca este unul dintre aceste drepturi, cunoscut frecvent sub denumirea de concediu medical sau concediu de boala. Concediul medical se acorda in

Cele mai noi despre nationala

Vremea la inceputul lunii octombrie. Ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru primele doua saptamani din luna octombrie. Potrivit prognozei, vremea va fi deosebit de rece in toata tara. Temperaturile minime nu vor urca mai mult de 10 grade Celsius. Cu toate acestea, regimul pulviometric se mentine deficitar in toate regunile tarii. Iata cum va fi vremea in urmatoare pana pe 16 octombrie.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi, vijelii si grindina in jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de tip cod galben de instabilitate atmosferica accentuata care afecteaza aproape jumatate din tara.

Cod galben de ploi insemnate cantitativ! Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de tip cod galben de ploi insemnate cantitativ. Atentionarea meteo este valabila in perioada 26 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 22:00.