Poze nationala

Iata cele mai relevante poze despre nationala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre nationala

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day.

Ce trebuie sa stii despre concediul medical

Orice angajat ar trebui sa-si cunoasca foarte bine drepturile de munca oferite prin lege, cat si indatoririle. Concediul pentru incapacitate temporara de munca este unul dintre aceste drepturi, cunoscut frecvent sub denumirea de concediu medical sau concediu de boala. Concediul medical se acorda in

Cele mai noi despre nationala

Gradina cu Artisti 35, intre 7 - 9 octombrie, in Parcul National din Bucuresti

Intre 7 si 9 octombrie va avea loc si cea de-a 35-a editie a Gradinii cu Artisti, eveniment ce, de 11 ani, aduce in atentia publicului artele si lucrul manual ca hobby-uri ce dezvolta creativitatea si imaginatia tuturor si promoveaza reciclarea creativa a deseurilor si transformarea lor in lucrari de arta ce infrumuseteaza spatiul public. In cadrul acestei editii va avea loc un adevarat maraton de ateliere de reciclare creativa iar vizitatorii de toate varstele vor putea lua parte pe toata durata evenimentului la workshop-uri de jucarii realizate din PET-uri si carton, de bijuterii si accesorii realizate din creioane si resturi textile si de colaje dar vor afla mai multe si despre reciclarea sticlei. Programul complet al activatatilor este disponibil pe https://gradinacuartisti.ro/.

ATENTIE! Otet retras de la rafturi. Daca-l ai acasa, arunca-l acum! Este contrafacut

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) atrage atentia consumatorilor asupra unui tip de otet care a fost retras de la comercializare. Otetul care a fost retras de la rafturi era comercializat intr-un mare lant de magazine din Romania. Ulterior, ANPC a mentionat ca a oprit definitiv produsul de la comercializare.

Castigatorii concursului Viata in plastic – recicleaza si transforma in arta vor fi anuntati pe 7 octombrie, la Gradina cu Artisti

Pe 7 octombrie, in cadrul mini-festivalului urban Gradina cu Artisti, vor fi anuntati castigatorii concursului Viata in plastic – recicleaza si transforma in arta, la care au participat artisti profesionisti din toata tara cu propuneri de lucrari sau instalatii outdoor realizate din materiale reciclate din plastic (PET-uri, recipiente din plastic, dopuri, etc). Castigatorii celor 4 premii cu valoarea totala de 3.000 euro, contravaloarea in lei vor fi anuntati de juriul competitiei vineri, pe 7 octombrie, de la ora 18:00, in cadrul ceremoniei de deschiderea a evenimentului iar ulterior expozitia temporara cu lucrarile finalistilor va putea fi vazuta intre 7 si 16 octombrie, in parcurile Ioanid si Gradina Icoanei din Sectorul 2 Bucuresti.