Poze nationala

Iata cele mai relevante poze despre nationala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre nationala

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day.

Ce trebuie sa stii despre concediul medical

Orice angajat ar trebui sa-si cunoasca foarte bine drepturile de munca oferite prin lege, cat si indatoririle. Concediul pentru incapacitate temporara de munca este unul dintre aceste drepturi, cunoscut frecvent sub denumirea de concediu medical sau concediu de boala. Concediul medical se acorda in

Cele mai noi despre nationala

Romanii cu boli rare si cancere rare au rambursate mai putin de un sfert dintre medicamentele disponibile in alte tari din UE

Romania se afla printre ultimele tari in UE in ceea ce priveste proportia medicamentelor inovatoare rambursate (sub 25%), iar timpul care trece de la aprobarea europeana pana cand acestea sunt disponibile in Romania (in medie 899 zile) constituie o provocare pentru sanatatea publica.

Incendiul de la Opera Nationala, pornit intentionat? Ce acuzatii face directorul institutiei

Un incendiu a pornit joi la Opera Nationala din Bucuresti. Directorul institutiei acuza ca focul a fost pornit de o mana criminala.

Apel deschis pentru artistii pasionati de reciclare, la Gradina cu Artisti, editia cu numarul 35

Pe 1 august se da startul concursului Viata in plastic – recicleaza si transforma in arta, organizat de echipa mini-festivalului urban Gradina cu Artisti, ce isi propune sa promoveze reutilizarea creativa a materialelor reciclabile din plastic si transformarea lor in lucrari de arta cu utilitate pentru spatiul public. Artistii din toata tara se pot alatura celei de-a 35-a editii a evenimentului, pana pe 15 septembrie, iar lucrarile selectate in urma jurizarii vor face parte dintr-o expozitie temporara care va putea fi vazuta intre 7 si 16 octombrie, in parcurile Ioanid si Gradina Icoanei din Sectorul 2 Bucuresti.