Nasterea

# nastere europa # nastere romania #trusou nou nascut #bebelus

Trusoul pentru nou nascut. Ce trebuie sa contina cu adevarat

Te pregatesti sa fii parinte si deja te gandesti la ce ai nevoie in maternitate? In Romania, acest lucru variaza in functie de maternitatea la care te-ai hotarat sa nasti. De cele mai multe ori, in mediul privat nu ai nevoie decat de un rand de haine pentru externarea bebelusului, in timp ce la stat ai nevoie de o multime de alte lucruri.

Un proiect inedit arata insa cat de diferit este acest moment al nasterii pentru femei din intreaga lume. Imagini emotionante arata ca pentru multe femei nasterea inseamna grija pentru un pat curat sau apa, asa ca isi iau folie pentru pat. Altele isi iau cu ele lama pentru a taia cordonul ombilical singure. Pe de alta parte, in SUA femeile isi iau cu ele iPod-ul si carti motivationale, iar in Marea Britanie dulciuri. 

Malawi

 

SUA 

Marea Britanie 

Australia

Zambia 

Tanzania

 

Proiectul WaterAid vrea sa atraga atentia asupra tarilor subdezvoltate unde mortalitatea infantila este inca la cote ridicate in special din cauza lipsei de apa si, implicit, a igienei. 

Fotografii: WaterAid via DailyMail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare