Nasterea

#bagaj maternitate #pregatire nastere #maternitate #nastere

Ce avem nevoie cu adevarat in bagajul de maternitate? Produse utile regasim si la Papa Bebe

Pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului, noul membru din familie, sunt etapa de nesting, asa cum specialistii o denumesc. Este in instinctul matern preocuparea aceasta intensa de a aranja totul si de a pune totul la punct pentru ca atunci cand bebelusul se naste, sa aiba totul pregatit. Desi nevoile lui sunt primare - hrana si dragoste materna - sunt atat de multe de pregatit!

Tot la capitolul pregatiri includem si bagajul pentru maternitate. Ce punem aici, ce este util si esential pentru mama si bebelus inca din primele zile petrecute impreuna? Pentru ca imediat dupa nastere mama trece prin transformari fizice si psihice bruste. Imediat dupa articolele vestimentare si de igiena pregatite atat pentru mama, cat si pentru bebelus, un sutien de maternitate trebuie notat pe lista. Iata de ce!

Dupa nastere, alaptarea este o preocupare fireasca si majora!

Imediat dupa nastere, alaptatul este cursul firesc a relatiei intre mama si bebelus. Iar pentru confortul amandurora, un sutien special creat sa faciliteze alaptatul este mai mult decat necesar. De altfel mama cu siguranta s-a pregatit de tot ce inseamna perioada de sarcina, a adaptat tinutele si nu numai. Iata ca si lenjeria sa este una pe masura.

Sutien de alaptat regasim si la papabebe.ro. Combina spandexul elastic cu bumbacul, vine in marimi diferite si este elegant, cu insertie din dantela. Are sistem special de inchidere/deschidere facila, cu o singura mana poate fi desfacut sau inchis la loc, caci stim prea bine, uneori mamele fac atat de multe lucruri cu o singura mana.

Ce punem in celebrul bagaj de maternitate

Alaturi de cele necesare pentru imbracat si igiena, bagajul de maternitate include de regula si pompa de san sau chiar si o suzeta. Pentru ca primele zile alaturi de bebelus vin cu mari provocari. Uneori plansetele par ca nu se mai opresc. Cat despre lactatie, in unele cazuri intarzie sa apara.

In portofoliul de la papabebe.ro regasim si produse special destinate perioadei de maternitate, astfel incat veti putea comanda, de la un click distanta, articole special create pentru nevoile si confortul mamei.

Din bagaj nu vor lipsi de asemenea: paturici, cat mai multe scutece, articole vestimentare, corset special pentru mama.

Papa Bebe, produse pentru cei mici, de calitate premium

Depasim perioada de dupa nastere si dupa acomodarea cu cel mic apar noi si noi griji, iar pe termen lung vorbim de adaptare la ritmul de crestere si nevoile copilului. Magazinul online Papa Bebe vine in intampinarea celor interesati de produse premium cu o gama larga de produse. Regasim aici implicit aspirator nazal, paturici, chilotei de antrenament si jucarii sau chiar ustensile - tacamuri si vesela pentru diversificare.

Un bebelus, un pui de om va schimba viata si va prioritizeaza altfel interesele. Este minunat cum va rearanja acesta totul in vietile voastre. Iar pe masura efortului de a-i oferi ce e mai bun din ce e mai bun descoperiti si Papa Bebe.

Contact: contact@papabebe.ro

Sursa foto: papabebe.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top
Top

Sfatul expertului