Muzica

# Nova B #Toompak Deejays #lansare piese #single #videoclip #you and i

"You and I" – noua piesa lansata de Toompak Deejays si Nova B

Cat Music Spain prezinta un nou proiect: ToomPak Deejays. Artistii intrati de curand in portofoliul casei de discuri lanseaza primul lor single in colaborare cu Nova B, artista ce a atras atentia publicului in urma participarii la "Romanii au talent".

"Suntem foarte fericiti sa facem parte din familia Cat Music si sa lansam primul nostru single, 'You and I', alaturi de Nova B", au spus cei de la ToomPak Deejays.

Piesa a fost produsa si compusa de George Hora la Studio 66 si se bucura de un videoclip filmat in Javea (Costa Blanca), Spania, si regizat de Alex Ceausu.

"Totul a inceput pentru mine odata cu participarea la 'Romanii au Talent'. Dupa cateva zile am fost sunata de Sergiu Stoiadin de la Cat Music, care mi-a propus sa vin in Romania sa ma intalnesc cu el si cu George Hora. Conexiunea dintre noi a fost foarte buna. Am ascultat mai multe piese si am decis sa lucram impreuna single-ul 'You and I' alaturi de ToomPak Deejays. In Spania i-am intalnit pe baietii din trupa si am filmat videoclipul piesei. Sunt mandra sa fac parte din familia Cat Music si sunt sigura ca acesta este inceputul unei colaborari extraordinare", a adaugat Nova B.

ToomPak Deejays este parte a prociectului ToomPak, care a fost infiintat in urma cu 15 ani de romanul Rares Hotescu. ToomPak Deejays este format din percutionisti neconventionali si producatori din Spania.

Nova B, pe numele real Camilla Klitsgaard Blaga, este o artista din Danemarca. Ea a participat in anul 2017 la "Romanii au Talent", dupa care a devenit artist Cat Music.

Cat Music este prima casa de discuri din Romania care se extinde la nivel international. La sfarsitul anului 2016, casa de discuri a deschis primul birou extern din Europa de Vest: Cat Music Spain, cu sediul in Madrid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea