Muzica

#play & win #videoclip #yabb

“Ya BB” - Play & Win este cea mai difuzata piesa din Romania

Ya BB ”, cel mai nou single al baietilor de la Play & Win este cea mai difuzata piesa din Romania in ultimele saptamani. Melodia a avut 227 de difuzari saptamana trecuta, conform MediaForest.


Desi Radu, Marci si Sebi sunt mai degraba cunoscuti ca producatorii Innei, ei lucreaza si la un album de debut .

“Ya BB” este pe locul 1 in top 10 Most Wanted - Radio Zu, aceasta fiind a patra saptamana consecutiva in care Play & Win este in fruntea clasamentului. Topul Pro FM i-a avut pe Play & Win pe locul 1 timp de doua saptamani, iar in Fresh Top 40, pe Kiss FM, piesa este intr-o ascensiune continua, in momentul de fata ajungand pe locul 3.

Piesa a inceput sa fie difuzata si in Franta, iar saptamana aceasta a intrat in clasamentul oficial de vanzari pe pozitia 84.

"Suntem foarte bucurosi de succesul 'Ya BB' si vrem sa le multumim celor care ne-au votat si ne asculta piesa.", au declarat membrii trupei Play & Win.

De altfel, fanii Play & Win au avut ocazia sa-i vada pe scena luna trecuta, in cadrul megashow-ului sustinut de Inna la Arenele Romane din Bucuresti. Tot atunci au mai concertat Alex Velea , Sensor si Akcent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea