Muzica

#bucuresti #concert #rock # whitesnake

Whitesnake concerteaza pe 3 iulie la Bucuresti

Formatia britanica whitesnake va concerta pentru a treia oara in Romania.

Potrivit site-ului oficial Whitesnake, grupul va sustine un concert pe 3 iulie, in incinta complexului Romexpo din Bucuresti.

Pana in acest moment, concertul nu a fost revendicat de niciun organizator de concerte din Romania.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a noului album Whitesnake. Discul, al 11-lea din cariera trupei, se numeste "Forevermore" si va fi lansat pe 25 martie in Europa, respectiv 29 martie in SUA.

Trupa Whitesnake a fost fondata in 1977 de David Coverdale, cel care la un moment dat a fost vocalistul legendarilor Deep Purple . Printre piesele cu care Whitesnake au cucerit lumea intreaga putem aminti: “Here I Go Again”, “Is This Love”, "Love Ain't No Stranger" "Still of the Night", "Fool For Your Loving”.

Whitesnake a concertat pentru prima oara in Romania in 1997, show-ul de atunci fiind deschis trupa Iris. In vara lui 2008, formatia a revenit la Bucuresti, de data aceasta alaturi de Def Leppard , un alt nume important din muzica rock .

Whitesnake - Fool For Your Lovin' (live @ Bucuresti 2008)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea