Muzica

#concurs #concert #invitatii #vunk

Vunk te vrea “La Inaltime”

Trupa Vunk si Acasa.ro ti-au pregatit un super concurs ce are ca premii 3 invitatii la concertul “ Vunk La Inaltime ” care va avea loc pe 9 Decembrie , la Centrul Cultural Ion Manu din Otopeni, incepand cu ora 19:30.


Tot ce trebuie sa faci este sa dai click AICI si ne povestesti pe scurt, cand te-ai simtit ultima oara “La Inaltime”. Ne poti impartasi o situatie/o intamplare de la serviciu, din relatia de cuplu sau din orice alt moment de care iti aduci aminte cu placere!
 

Povestea nu trebuie sa depaseasca 250 de caractere. Textele copiate sau cele ce vor fi trimise mai tarziu de 7 Decembrie, ora 23:59 nu vor fi luate in considerare.
 

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja unul, poti sa te inregistrezi AICI.
 

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
 

Concursul se desfasoara in perioada 5 - 7 Decembrie 2011 . Castigatorii vor fi anuntati pe 8 Decembrie 2011. Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea