Muzica

#lacrimi de coniac #valentine's day #videoclip #vunk

Vunk a lansat de Valentine's Day videoclipul "Lacrimi de coniac" (VIDEO)

Trupa Vunk a lansat de Valentine’s Day videoclipul celui mai nou single al sau, " Lacrimi de coniac ".

Pentru cel de-al 20-lea clip din cariera lor, baietii de la Vunk au ales-o pentru a interpreta rolul feminin principal, pe vedeta Pro tv, Dana Rogoz , care a fost foarte entuziasmata de colaborare inca din primul moment.

"'Lacrimi de coniac ' este piesa tuturor celor care au suferit sau inca mai sufera din dragoste, menita sa le dea acestora inapoi, toate lacrimile pe care le-au plans vreodata, in acest fel dandu-le puterea sa iubeasca din nou", a declarat Cornel Ilie .

Filmarile videoclipului, in regia lui Silviu Mustatea, au adus atat peste membrii trupei cat si peste Dana, “lacrimi”, ce i-au udat pana la piele de-a lungul catorva ore bune. 

Cu ajutorul unui sistem performant si a catorva tone de apa, echipa a adus ploaia intr-o incapere foarte mare, aflata la subsolul Teatrului National Bucuresti. Daca toti cei cinci care au indurat “ploaia torentiala” si-au revenit imedit dupa filmari, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu instrumentele folosite. Un pian, un set de tobe si doua chitari au fost sacrificate pentru un rezultat cel putin spectaculos.

Videoclip Vunk - "Lacrimi de coniac"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea