Muzica

#semifinala Eurovision 2015 #eurovision #Voltaj Eurovision

Voltaj, in aceasta seara pe scena Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, va afla daca piesa lor, “De la capat”, va trece prima semifinala a Eurovision Song Contest, care se difuzeaza in direct marti, 19 mai, de la ora 22.00.

„Intru in semifinala cu gandul la romanii din strainatate si la copiii pe care multi dintre ei sunt nevoiti sa ii lase acasa. Este un pret urias pe care il platesc pentru visul unui trai mai bun”, spune Calin Goia inainte de prima semifinala.

„Melodia, show-ul de la Viena si intreaga campanie vizeaza o problema care afecteaza oameni din mai multe tari si imi doresc ca mesajul nostru sa razbata dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasa, chiar daca nu ne pot vota, stiu ca vor fi cu sufletul alaturi de noi si asta conteaza enorm”, adauga solistul Voltaj.

Luni, reprezentantii Romaniei si cei ai celorlalte tari care evolueaza in prima semifinala Eurovision au avut primele doua repetitii cu costume si cu public in sala. A doua repetitie, chiar daca nu a fost transmisa in direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca si semifinala din aceasta seara, intrucat spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 20 de tari, votul lor contand in proportie de 50%, la fel ca al publicului.

Membrii trupei Voltaj s-au declarat multumiti de imbunatatirile aduse show-ului lor pe scena, in urma discutiilor pe care le-au avut cu organizatorii in ultimele zile: „Suntem foarte multumiti ca am reusit sa transmitem emotia mesajului nostru”, declara Gabi Constantin, chitaristul trupei.

Emisiunea ce urmareste pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi vazuta atat la TVR 1, TVR HD si TVR International, de luni pana duminica, de la ora 21.00, cat si online, pe TVR+ si pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea