Muzica

#concert #poate #concert live #Viky Red #If you ever feel #Beautiful lights

Viky Red, concert live in Club Live

Pe data de 9 mai, Viky Red va canta pe scena Clubului Live, cel mai mare club de muzica live din Romania. De la ora 22.00, artistul va pune in scena un show special care va crea o atmosfera calda, plina de energie si buna-dispozitie.


In cadrul concertului, Viky Red va canta si cea mai noua piesa a sa, “Poate”, piesa pe care a lansat-o de curand. Aceasta vorbeste despre relatii intr-o maniera amuzanta, unde totul este pus sub semnul incertitudinilor.

Ssi pentru ca tot se apropie vara, din repertoriul artistului nu va lipsi nici una dintre piesele care l-a consacrat, precum “Miroase a dragoste de-o vara”! Cei prezenti la concert vor putea asculta live si alte piese semnate Viky Red si extrem de apreciate, precum: ”If you ever feel”, “Beautiful
lights” sau “Deep into your heart”!

Pentru acest concert, biletele pot fi achizitionate online de pe www.iabilet.ro sau din reteaua de magazine UMAN din toata tara. Pentru mai multe detalii despre acest concert puteti accesa pagina sa de Facebook - facebook.com/vikyred!

Sursa foto: escxtra.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea