Muzica

#videoclipuri #depeche mode #rbd #reamonn #Hurts

Videoclipuri straine filmate in Romania

In ultimii ani, Romania a devenit un soi de Mecca pentru artistii straini, care vor sa-si filmeze videoclipuri. Motivul este lesne de inteles. Cantaretii sau trupele din afara prefera sa filmeze un videoclip in Romania datorita preturilor extrem de scazute si, de ce ce sa nu recunoastem, pentru peisajele naturale unice.



RBD - Besame sin miedo

Va mai amintiti de adevarata isterie starnita in jurului grupului mexican RBD? Trupa a avut ocazia sa cante de doua ori in Romania, ba chiar sa filmeze si un videoclip.

RBD a filmat in 2007 clipul care promova piesa, "Besame Sin Miedo", single extras de pe albumul "Celestial". Filmarile au avut pe data de 13 iunie la castelul Bran. Si pentru ca tot au filmat in resedinta lui Dracula, RBD a inclus in videoclip si un vampir, care o saruta si apoi a musca de gat pe Anahi, una dintre membrele trupei.



Hurts - Sunday

In iarna lui 2010, Hurts, una dintre cele mai promitatoare titulaturi din Marea Britanice, a filmat videoclipul "Sunday" in studiourile Media Pro. In clip apare si actrita Laura Cosoi, iubita lui Smiley.

"Aceasta este a doua mea colaborarea cu trupa Hurts. Daca in primul clip, cel pentru piesa 'Better than love', eram un personaj androgin , de aceasta data joc rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic", povestea Laura la un moment dat.




Reamonn - Million Miles

Legatura dintre Reamonn si Romania nu este una strict materiala. Lea Garvey, solistul formatiei, este casatorit de ani buni cu o romanca, cu care are si un copil. De altfel, Garvey a compus celebrul hit " Supergirl " cu gandul la aleasa inimii sale.

Revenind la videoclipul "Million Miles", acesta fost filmat la sfarsitul lui 2008. Filmarile au durat trei zile si s-au desfasurat in zona Balea-Transfagarasan.



Depeche Mode - Peace

Cine ar fi crezut ca Depeche Mode nu numai ca va concerta in Romania (s-a intamplat in 2006), ci va filma si un videoclip? Ei bine, clipul la care ne referim a fost filmat in 2009 la Bucuresti si Ploiesti, iar rolul principal, cel al unui soldat, este interpretat de actrita Maria Dinulescu (" Pescuit sportiv ", " Milionari de weekend", " California Dreamin ' (Nesfarsit)").

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea